Zsírégető csomag haladóknak (szett)

 
Scitec Nutrition Zsírégető csomag haladóknak szett
Ár: 31 875 Ft
33 550 Ft
Megtakarítás:1 675 Ft 5%
1 X
Revex-16 108 kap.
Revex-16 108 kap.
Scitec Nutrition
1 X
HCA-Chitosan 100 kap.
HCA-Chitosan 100 kap.
Scitec Nutrition
1 X
Liquid Carni-X 100.000 0,5 lit.
Liquid Carni-X 100.000 0,5 lit.
Scitec Nutrition
Íz:
kaktusz füge-ananász
1 X
IsoGreat Zero Sugar Zero Fat 0,9 kg
IsoGreat Zero Sugar Zero Fat 0,9 kg
Scitec Nutrition
Íz:
1 X
CLA 60 g.k.
CLA 60 g.k.
Scitec Nutrition
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Zsírégető csomag haladóknak

Az Revex-16 igazi zsírgyilkos: nagy dózisban és hatásos kombinációban tartalmazza azokat a termogenikus hatóanyagokat, melyek segítenek csúcsra járatni az anyagcserédet, és ezzel jelentősen megnövelik a szervezet energiafelhasználását. Ezáltal több kalóriát, és így több zsírt tudsz elégetni a nap folyamán. Emellett búcsút inthetsz a szénhidrátmegvonás okozta letargiának és belassulásnak is: javítja a hangulatot, és még étvágycsökkentő hatás is előfordulhat. Fogyasztása minden nap javasolt, sporttevékenységtől függetlenül reggel éhgyomorra és kora délután étkezés előtt.

Az Carni-X 100.000 Liquid segítségével elérhetjük, hogy szervezetünk a kardióedzések alatt a zsírt használja fel elsődleges energiaforrásként, aminek több előnye is van: első, és legfontosabb, hogy így több zsírtól tudunk megszabadulni. Azonban az alacsony szénhidrátbevitel mellett nem mellékes az sem, hogy az így nyert energia segítségével tovább és hatékonyabban vagyunk képesek kardióedzéseket végezni. A karnitinnek emellett regenerálódást elősegítő hatása is van. A folyékony forma pedig garantálja a tökéletes felszívódást!

Mi lenne, ha az esetlegesen mégis elfogyasztott szénhidrátok, zsírok nem a zsírraktárakat gazdagítanák? Ideális lenne diéta idején, nem igaz? Nos, a HCA Chitosan pontosan ebben segít nekünk: a HCA segít benne, hogy az elfogyasztott szénhidrátok ne a zsírraktárakat gazdagítsák, a Chitosan pedig mágnesként vonzza magához a zsírokat, így azok nem tudnak felszívódni, és távoznak, mielőtt bajt okoznának. Így bár azt javasoljuk, hogy minden esetben tartsd be a diéta szabályait, ha egyszer-egyszer mégis elgyengülnél, legyen nálad HCA-Chitosan!

Ahhoz, hogy a zsírégetés megvalósuljon, kevesebb kalóriát kell fogyasztani, mint amit felhasznál a szervezet, emellett azt sem árt megválogatni, hogy ez a többlet miből származzon. Különösen a délutáni, esti órákban, amikor már az ember kevésbé aktív, ilyenkor van jelentősége annak, hogy kevesebb olyan tápanyagot fogyasszunk, ami elsősorban energiaforrásként használható. Az Isogreat az alacsony szénhidráttartalomból kifolyólag lelkiismeret-furdalás nélkül fogyasztható bármikor, másrészt, segít visszapótolni az aminosavakat, így nem izomból fogunk fogyni a kalóriadeficit hatására.

Diéta idején kifejezetten fontos, hogy a zsírokat a megfelelő mennyiségben és minőségben vigyük be a szervezetünkbe. Ha túl kevés zsírt viszünk be, az veszélyezteti egészségünket, ha túl sokat, vagy nem megfelelő forrásból, az hátráltatja a fogyást. A CLA segítségével pontosan azokat az esszenciális zsírsavakat tudod bevinni a szervezetedbe, melyekre a legnagyobb szükséged van a diéta alatt. Számos egészségügyi előnyük mellett nem mellékes, hogy serkentik a zsírok anyagcseréjét, ami egy diétázó számára létfontosságú!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-08-22
Szia!
184 cm magas, 92 kg,35 éves vagyok. Nagyon lassú az anyagcserém és ezért nagyon hízékony. Jelenleg diétázom és heti 4x edzek este 18-20 óra között. Ez után már csak egy 100% Caseint merek enni. Napközben figyelek, hogy minimális legyen a szénhidrát bevitelem (4x eszem + Casein este), de így is csak 2 kg-ot fogyok egy héten. Jelenleg az Ignixet szedem, és azt szeretném megkérdezni, hogy melyiket jevesolnád, az Ignixet, vagy a Revex-16-ot? Az Ignix mellé is lehet bevenni L-Carnitint és HCA-t? Az segítene?
Köszi

Zsolt

válasz
2018-02-05
Szia!

Edzés után pedig fontos lenne gyorsan pótolni a kulcsfontosságú tápanyagokat. Ha ez nem megoldott, izmot fogsz veszíteni, a zsírtömeged megmarad, végeredményben rosszabb testkompozíció várható ettől az elvtől. Ilyenkor egy dupla adagos tejsavófehérje turmix alap főleg diéta alatt, ehhez érdemes lenne legfeljebb 30g Carb-S-t keverni (az étrendedtől függően). A legjobb az lenne, ha a turmix után legfeljebb egy órával következne még egy szilárd étkezés, legalább egy csirke-zöldség alapú. Mivel estefelé edzel, az Ignix nem a legjobb megoldás, ezt edzés előtt kellene bevenni. A stimulánstartalma miatt problémáid lehetnek az alvással. Viszont ha jól tolerálod a stimulánsokat, a Revex-16 jobb választás, ez erősebb és hatásosabb, az adagokat pedig a nap első felében és koradélután letudhatod. HCA-t nem szükséges egyik mellé sem szedni egyébként, mindkét termék tartalmazza ezt a hatóanyagot. Viszont közvetlenül edzés előtt 3g karnitin (3 kapszula Mega Carni-X) jó kis plusz lenne a Revex-16 mellett.

Vevővélemények