Kezdő Zsírégető Csomag (szett)

 / 5.0 1 vélemény
Scitec Nutrition Kezdő Zsírégető Csomag szett
Ár: 27 140 Ft
28 570 Ft
Megtakarítás:1 430 Ft 5%
1 X
Anabolic Whey 2,3 kg
Anabolic Whey 2,3 kg
Scitec Nutrition
Íz:
1 X
Multi-Pro Plus 30 pak.
Multi-Pro Plus 30 pak.
Scitec Nutrition
1 X
Hyper Carnitine 90 kap.
Hyper Carnitine 90 kap.
Scitec Nutrition
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Kezdõ Zsírégetõ Csomag

Alap-Zsírégetõ Stack

Hyper Carnitine (90 kap ~ kb 30 edzésnyi adag)
Az Acetil L-karnitin (ALC) az L-karnitin fejlett, acetilált formája. A karnitin fontos szerepet játszik a zsírok oxidációjában (végső elégetésében) a testben, miközben az acetil rész - az acetil-koenzim-, a szint fenntartására használódik fel. Az ALC könnyen átlépi a vér-agy gátat az emberi szervezetben, így fokozottabb idegrendszeri hatással is bír! Az ALC az egyik legnépszerűbb L-karnitin változat és a HYPER CARNITINE termékünk kapszulánként 1000 mg ALC vegyület hatóanyagot biztosít!
Multi-Pro Pak vitamincsomag (30 csomag - 1 havi adag)
A diéta alatt elengedhetetlen a magas Vitamin bevitel. A Multi-Pro Pak ezekbõl extra adagot biztosít. Az A-D-E vitaminok mellett komplett ásványi anyag komplex is megtalálható benne, és még lecitinnel és halolajjal is ki van egészítve, amik segítenek az esszenciális zsírsavak biztosításában. Az összes klasszikus antioxidánst mellett a Multi-Pro pak szõlõmagkivonatot is tartalmaz, ami erõsíti az immunrendszert, segíthet megelõzni a gyulladásokat, gyorsítja az izomláz elmúlását. Ez diétában, amikor a regenerálódás nehezebben megy. különösen fontos lehet. A Q10 50mg-os adagja szintén hozzájárul az általános erõszint emeléséhez, a fáradékonyság leküzdéséhez, amibe az alacsony szénhidrátbevitelnek köszönhetõen könnyû belekerülni.
Naponta egy csomag (6 tabletta), a reggeli elsõ étkezés mellé.
Anabolic Whey Az izomzatót megóvó tejsavófehérje (2,3 kg - 79 adag)
A Stack harmadik eleme egy kombinált, tejsavófehérje koncentrátum-izolátum keverék. Diéta mellé alapvetõ a megfelelõ mennyiségû és minõségû fehérje fogyasztása. A célunk ugyanis nyilvánvalóan a zsírégetés, nem pedig az, hogy a fáradtságos munkával felépített izmainkat égessük el. Ebben felbecsülhetetlen szerepük van a fehérjéknek. A diéta közben a tejsavófehérje izolátum a legprofibb megoldás, mind felszívódás, mind beltartalmi értékek szempontjából, azonban a kezdõk számára talán felesleges luxus. Így az alap zsírégetõ stack-be az Anabolic Whey került, ami tejsavófehérje konncentrátumot és izolátumot egyaránt tartalmaz, így edzés utánra - amikor a gyorsabb felszívódás elõnyös, melyet a tejavófehérje izolátum biztosít - és más idõpontokra - amikor nem baj, ha picit lassabban szívódik fel a fehérje, így egyenletes aminosav ellátást biztosítva (erre alkalmasabb a koncentrátum) - egyaránt alkalmas. Edzés utáni fogyasztása esszenciális, de reggel és lefekvés elõtt is fopgyasztható, valamint bármikor a nap folyamán, amikor nem tudsz nagyjából 3 óránként megfelelő mennyiségû aminosavhoz jutni.

Ez egy minimálisnak mondható - alap-kiegészítõket tartalmazó - válogatás, amivel egy kezdõ közepes ráfordítással kb. egy hónapig biztosítani tudja a diétához szükséges többlet fehérjemennyiséget, valamint a megfelelõ vitaminokat, ásványi anyagokat, zsírsavakat, és egy alap zsírégetõ készítményt. Az egy hónapos kúrától, amennyiben az edzés, a diéta és a pihenés is rendben van, (értjük ez alatt azt, hogy az edzések után az izmoknak van elegendõ idejük regenerálódni, és hogy a szírégetést lehetõvé tevõ étrendet követünk), akkor optimális esetben 1 kilogrammos testsúly csökkenést várhatunk hetente. Ha ennél sokkal gyorsabb a fogyás üteme, akkor jó eséllyel izmot veszítünk - túl kevés a kalória, ezen belül is a fehérje-és esszenciális zsírsav bevitel -, ha sokkal lassabb, akkor a diétát kell felülvizsgálnunk.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-04-24
A klasszikus sorozatot konkrétan ezzel cserélted le?
H igen akkor nem volt ott túl nagy gon mert szinte

válasz
2017-04-29
Szia!

Ezzel bizony. Pont ez a lényeg: ha x súly a maximumod amit nem tudsz átlépni, és mondjuk x+5 kilóval erőlteted, akkor ahhoz képest az eddigi x súly könnyebbnek fog tűnni.

Vevővélemények

-3kg 4 hét alatt
2010-12-12
pihenő napon 2 adag, edzés napon pedig 3 anabolic whey, napi 3 kapszula pentacarn és 1 csomag multi pro, +megfelelő étrend = -3kg 4 hét alatt (az első 1,5 hetet elbasztam, magas volt a ch.)