Green Tea Plus (90 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
VitaKing Green Tea Plus 90 kap.
Ár: 2 990 Ft
Egységár: 33,22 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Green Tea Plus (90) (Vitaking)

A Green Tea Plus készítmény két összetevője az a zöld tea és az acai berry kivonat. Mindkét növény nagyon hasznos, mindennapi fogyasztásra ajánlott. Városlakóknak, stresszes életet folytatóknak különösen ajánlott.

Az acai (ászáj) bogyót a világ egyik legtökéletesebb élelmiszereként tartják számon. Az acai gyümölcs hatalmas pálmán nő az amazóniai esőerdőben, és olyan, mint egy lila üveggolyó vagy szőlő. Nagyon finom trópusi íze van. Észak-Brazíliában, az Amazonas vidékén élő emberek már több száz éve fogyasztják, gyógyító hatása legendás. Az acai bogyóban, és a belőle készült kivonatokban található polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.

A zöld tea igen gazdag a polifenolnak nevezett növényi vegyi anyagokban, ezek az anyagok azonban elvesznek annak az erjedési folyamatnak a során, amelyen a többi tea átmegy. A polifenolok oxidációgátlók, vagyis a tudomány mai ismeretei szerint a szervezet keresztül-kasul bebarangoló, és kíméletlenül pusztító szabad gyököket lebontó anyagok.

  • A zöld tea fő hatóanyag, az EGCG részt vehet az egészséges vércukorszint megőrzésében.
  • Segítheti a hasnyálmirigy védelmét
  • Hozzájárulhat a normális inzulin termeléshez
  • Hozzájárulhat a keringési- és érrendszer, valamint a szív egészségének megőrzéséhez

A zöld tea nagyon értékes gyógynövény. Mindennapi fogyasztásra ajánlott.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Remek ár/érték arány!
2016-03-20
Véleményem szerint, remek ár-érték arány! A benne találahtó természetes összetevők miatt próbáltam ki, és nem okozott csalódást. Az antioxidáns hatású kiegészítóvel megfejelve egy antioxidást szerintem remek megoldás. Csak ajánlani tudom annak akinek fontos az egészsége.