Green Tea Extract 300 mg (60 kap.)

 / 4.5 2 vélemény
Pharmekal Green Tea Extract 300 mg 60 kap.
Ár: 1 590 Ft
Egységár: 26,50 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Green Tea Extract 300 mg

ZÖLDTEA KIVONAT 300 MG

Hozzájárulhat a normál vitalitás, memória funkciók, vércukor és koleszterin szint és zsíranyagcsere folyamatok fenntartásához. (Green tea extract)

A zöld tea fogyasztása értékes hatóanyagai révén (koffein, EGCG, polifenol) hozzájárulhat a normál vitalitás, memória funkciók, vércukor és koleszterin szint, keringési funkciók és zsíranyagcsere folyamatok fenntartásához. Valamint antioxidáns hatása révén segítheti a szervezetet oxidatív stresszel szembeni védelmét.

A keleti orvoslás évszázadok óta alkalmazza különféle problémák esetén. A néphagyomány szerint a zöld tea fogyasztása elősegítheti a zsírsavak lebontását, és a zsírsav oxidációt, így a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás, testmozgás és az egészséges életmód részeként alkalmazva támogathatja a test zsírtartalmának csökkentését, az ideális testsúly elérését és fenntartását.

Napi ajánlott mennyiség:

1 x 2 db étkezés után

OÉTI notifikációs szám: 11379/2012

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2014-12-01
Az érdekelne, hogy ha átváltok folyadék alakú teáról zöld tea kapszulára, akkor hogyan alakulna az egy tabletta ára, és egy teafilter ára? Illetve napi 4-5 filter elfogyasztásához mennyi tablettát kellene bevinnem a szervezetembe? Nem tudom, hogy az oldott tápanyag mennyiség mekkora a folyadékban (1 filterre vetítve), és mekkora a hasznosuló mennyiség a tabletta esetében.
Reflux miatt nem tanácsos teát innom, de nem szeretnék lemondani a jótékony hatásáról sem.

válasz
2014-12-02
Szia!

Őszintén szólva fogalmam sincs. Ahányféle tea, annyiféle hatóanyagtartalom, eleve kimatekozni ezt nem egy egyszerű dolog. Mindenesetre a tea csersavtartalmát (ha minden igaz) megkerülheted egy ilyen kivonattal.

Vevővélemények

Korrekt
2017-10-04
Nem magamnak rendeltem, de mivel az illető koffein érzékeny és ez csak a termék megvásárlása után derült ki, hogy minimális koffeint is tartalmaz (20mg / kapszula), így inkább nem adtam oda, hanem magam kezdtem el használni. Ez is ugyanúgy frissít és energizál, mint a hagyományosan elkészített zöldtea, csak praktikusabb használni. Mint a Pharmekal termékeiről általában, erről is elmondható, hogy korrekt minőség jó áron.