Green Tea Focus (90 kap.)

 / 4.3 10 vélemény
BioTech USA Green Tea Focus 90 kap.
Ár: 2 490 Ft
Egységár: 27,67 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Green Tea Focus

80 %-os EGCG és 10%-os koffein tartalmú zöld tea kivonat kapszulázva, melynek vitamin összetevői természetes módon vesznek részt az energizálásban és az anyagcsere-folyamatok normalizálásában.

  • A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
  • A B6-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A C- és B6- vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkciókhoz és az immunrendszer normál működéséhez.
  • Biztonságos és teljesen természetes, nincsenek mellékhatások.

1 adagban (2 kapszula):

  • 400 mg Zöld Tea levél kivonat
    • 80%-os EGCG tartalom (polifenol)
    • 10% koffein tartalom
  • 320 mg C-vitamin
  • 2,8 mg B6-vitamin

A zöld tea (vagy green tea) fogyasztása körülbelül 5000 éves múltra tekinthet vissza, a keleti országokban évszázadok óta használják különböző egészségügyi problémák kezelésére A BioTechUSA Green Tea Focus termékének antioxidáns hatású vegyületei közül legfontosabbak a polifenol szerkezetű, flavonoid vegyületek, de kis mennyiségben koffeint is tartalmaz. A Green Tea Focus az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

2 kapszula naponta.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-10-27
Helló! Étkezeshez kell kötni a kapszulák bevételét??? Köszi Üdv Gabó

válasz
2015-10-27
Szia!

Nem, sőt, ha étkezéssel veszed be, kevésbé hatékony. Lehetőleg étkezések között vedd be.

Vevővélemények

2. felvonás
2017-03-25
Anno jól lehúztam, mondván aki használt már erősebb stimulánst, az kb. kiröhögi a zöld teát. Részben igaz, 2 hónapig nem szedtem mást, ki is fogytam a pörgetőkből, kényszerpihenő miatt szükség sem volt rájuk. De akadt még itthon ebből pár szem. Így viszont éreztem az energetizáló hatását, akárcsak a vízhajtó funkcióját. Rendeltem is újat. Nem full burn és nem water cut, de kíméletesen dolgozik a háttérben. Ha pedig azt nézzük, hogy antioxidáns, igenis van helye az alapcuccok között.