Zöld kávé kapszula (60 kap.)

 / 4.0 6 vélemény
Netamin Zöld kávé kapszula 60 kap.
Ár: 2 590 Ft
Egységár: 43,17 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Netamin Zöld Kávé Kapszula

Kiemelkedően magas hatóanyag-tartalom

Nem minden zöld kávé kivonat egyforma. Minél több zöld kávét használnak fel egy egység kivonat elkészítéséhez, annál hatékonyabb. Hatalmas lehet az eltérés: a legolcsóbb termékek között találhat olyat, amely egyszerű zöld kávé port tartalmaz (tehát 1:1 arányú a „kivonat”), de találhat 12:1 arányú kivonatot is. A Netamin Zöld kávé kapszula egyedülállóan magas, 15:1 arányú kivonatot tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy 1 egység Netamin Zöld kávé kivonat 15 egység zöld kávéból készül. Így a mi termékünk akár 15-ször több hatóanyagot is tartalmazhat más termékekhez képest.

Tiszta kivonat - mérgező oldószerek felhasználása nélkül

Minden zöld kávé kivonat oldószerek használatával készül. Nem mindegy, hogy milyen oldószereket használnak a gyártók, mert visszamaradhatnak maradványok belőle a kész termékben. A zöld kávé kivonatok készítéséhez használnak többek között metanolt (vakságot és májkárosodást okozhat, erősen mérgező oldószer), diklór-metánt (gyulladáskeltő, mérgező oldószer), etil-acetátot (ipari oldószer, irritatív anyag). A Netamin Zöld kávé kapszula kizárólak biztonságos, egyszerű alkohollal kivont zöld kávé kivonatot tartalmaz.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-04-22
Helló! Mikor lenne a legérdemesebb beszedni ebből azt a 2 szem kapszulát? :)
A Választ előre is köszi!

válasz
2014-04-22
Szia!

Pihenőnapokon reggel éhgyomorra, edzésnapokon edzés előtt kb. 30 perccel érdemes bevenni.

Vevővélemények

Zöld kávé kapszula Vélemény
2015-05-20
Egyik ismerősöm próbálta ki, neki nem igazán vállt be, bár érzékelt némi változást, szerintem ezek nélkül is meg lehet oldani a fogyást, aki fogyni szeretne ezért is tartom kicsit feleslegesnek, de aki ragaszkodik hozzá annak ajánlanám hozzá a zöld teát (teafű, formába) az viszont nagyon jó vízhajtó szerintem. Nálam ez a termék 4/5 pontot ér, szerintem aki fogyni szeretne edzen és egészségesen étkezzen, és csináljon egy rendszert az életébe, nem szabad össze vissza kajálni mindent + el kell osztani a napi étkezésünket.