Zöld kávé kapszula (60 kap.)

 
Dr. Herz Zöld kávé kapszula 60 kap.
Ár: 2 420 Ft
Egységár: 40,33 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Dr. Herz Zöld kávé kapszula

A zöld kávé a forradalmian új termék, a természet ajándéka. Kiváló antioxidánsként tartják számon. A zöld kávét a hagyományos eljárással szemben nem pörkölik meg, ezért tartalmazza a szervezet számára hasznos polifenolokat is.

A zöld kávé kivonata teljes egészében eltér az általunk ismert feketekávétól, noha az alapanyag természetesen ugyanaz. A zöld kávé lassítja az öregedési folyamatokat, zsírt éget, segít az emésztési problémák megelőzésében, miközben a szokásos frissítő-élénkítő hatásra is számíthatsz tőle. A kutatások bizonyítják: normális mennyiségű és minőségű táplálkozás mellett akár változatlan kalóriabevitellel is súlyvesztés következhet be általa.

A zöld kávét csupán előkezelik, és máris zsákokba csomagolják. Instant változatát megőrlik, vízzel felfőzik, végül fagyasztás útján kivonják belőle a vizet, miközben megmarad a benne levő koffein.

Adagolás

Naponta 2 kapszula főétkezés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-09-22
Heló.Igen-igen nagyon nagyon híresztelik ezt a green coffee-t ... olvastam a komikat a gyártó oldalán, és tényleg hatásos.Ez összezavart abban hogy zsírégetőt vegyek vagy ezt a tablettát? De mivel mint írtad is, ki kell próbálni, hát megteszem.Már csak az a kérdés hogy hány milligramm hatóanyag van egy darab kapszulában.Mert ha 400mg lenne benne,
Napi ajánlott mennyiség: 2 x 1 db étkezés előtt 30 perccel, tehát naponta 800 mg-ot kellene bevinni a normál hatás elérése érdekében.Ebből mennyit kellene szedni hogy 800mg-nyi hatóanyagot vigyünk be a szervezetbe? Mert másképp nincs értelme szerintem.Ezért inkább L-Carnitine-t vennék, abból is a drágábbat,mivel több mennyiségben van benne hatóanyag.Nem akarok más oldalról is rendelni külön kapszulát 400mg-osat,mert két szállítási költséget nézve nekem nem éri meg.Eldöntöttem hogy csak is innen rendelek.Mit mondasz? :)

válasz
2018-02-05
Szia!

Ne haragudj, de rettentő nehéz értelmezni ezt a kérdést. Azért próbáljuk meg. :) Tehát: ebből 1 kapszula 400mg zöld kávé kivonatot tartalmaz. A napi ajánlott mennyiség 800mg, tehát napi 2 kapszulával kell számolnod, egy doboz (60 kapszula) pedig egy hónapra elegendő.

A karnitin nem egészen értem, hogy jön képbe: vagy ez, vagy az? Ha így gondolod, akkor a megközelítés rossz, nem lehet pusztán hatóanyagmennyiség alapján összehasonlítani két, egyébként egymástól tökéletesen eltérő hatóanyagot tartalmazó terméket. Nem ugyanaz a kettő.

A karnitin és a Dr. Herz Zöld kávé viszont kombinálható. Tekintettel az igényeidre, én a Liquid Carni-X 100.000-et ajánlom, ez tartalmazza a legkoncentráltabb formában a karnitint. Ebből egy adag menjen edzések előtt, a Zöld kávét pedig a gyártó utasítása szerint szedd. Ez így egy kíméletes, de hatékony kombináció, amennyiben az étrended és a fizikai aktivitásod is megtámogatja a zsírvesztést.

Vevővélemények