ZMA Tribulus (60 kap.)

 
Pro Nutrition ZMA Tribulus 60 kap.
Ár: 3 790 Ft
Egységár: 63,17 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRITION ZMA TRIBULUS

A cink, magnézium és B6-vitamin hiányban szenvedő emberek többségének fizikai és szellemi teljesítőképessége csökken. A Pro Nutrition ZMA Tribulus tudományosan összeállított anabolikus ásványi anyag készítmény. A természetes összetevők a vizsgálatok szerint jelentősen növelik a természetes hormonok szintjét, ill. az izomerőt, és serkentik az izomrostok növekedését. A Tribulus természetes úton fokozza a tesztoszteron-termelődését a luteinizáló hormon (LH) termelésének serkentése által. A ZMA Tribulus a férfiakat revitalizáló termék, amely fokozza a szexuális vágyat, a spermatermelést és javítja a sperma minőségét.

Felhasználási javaslat:

Naponta 1-3 adag (1-3 kapszula) lefekvés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-09-13
ez mehet kezelt magas vérnyomás mellet?ajánlhatnátok nekem valami potencianövelőt,megköszönném ha leírnátok mit használhatok erre a célra.köszii

válasz
2012-09-14
Igen, ezzel nem lesz gond, habár ez inkább általános tesztoszteron növelő, illetve a mély alvást elősegítő termék... ami nem biztos hogy pont jó lenne, amikor magas potenciádra lenne szükség :-) Az AAKG azonban megfelelő mennyiségben alkalmazva (3-5 gramm) 30 perccel a tervezett \"alkalom\" előtt bevéve segít vérbőséget okozni a megfelelő területen :-) 2-3 PentaCarn kapszula pedig csak erősítené a hatást :-)

Vevővélemények