ZMA (90 kap.)

 / 5.0 2 vélemény
Optimum Nutrition ZMA 90 kap.
Ár: 8 900 Ft
Egységár: 98,89 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

ZMA

Cink-monometionin-aszpartát

250 százalékos erőnövekedés a placebót szedő csoporthoz képest!

Ez az egyetemi laboratóriumban tesztelt anabolikus formula bizonyítottan fokozza az egészséges hormontermelést, átlagban két és félszeresére növeli a sportoló izomerejét! Két újabb klinikai teszt is kimutatta, hogy a cink-monomeionin-aszpartát, magnézium-aszpartát és B6 vitamin szinergiás hatásának köszönhetően jelentősen növeli az anabolikus hormonok szintjét és fokozza a sportolók izomerejét. Az újdonságnak számító cink-monometionin-aszpartát formula fokozza a kitartást, elősegíti a gyógyulást, a növekedést és nyugodtabbá teszi az alvást.

Javasolt használat: Ha az orvos vagy képesített táplálkozási szakember másképp nem rendeli, táplálék-kiegészítőként szokásos napi adagja 2-3 kapszula lehetőleg éhgyomorra fél vagy egy órával lefekvés előtt elfogyasztva.Maximális hatás elérése érdekében férfiaknak napi 3 kapszula javasolt, míg a nők napi adagja 2 kapszula. Szedése tejtermékekkel vagy egyéb kalciumtartalmú termékekkel nem ajánlott.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-04-09
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy az van rá írva: 30-60 percel lefekvés előtt, éhgyomorra, kálciumos ételeket kerülve! Viszont, közvetlen lefekvéskor az ágyban szoktam inni egy casein+whey+glutamin turmixot, amiben van kálcium is. Kérdés, hogy üti-e a kettő egymást? Vagy maradhat így, hogy 60perccel lefekvés előtt ZMA éhgyomorra, és közvetlen alvás előtt a turmix?

Köszi előre is!

válasz
2014-04-10
Szia!

Üti bizony, de ahogyan Te felvázoltad, az úgy tökéletes. :)

Vevővélemények

2006-12-06
Én szedtem 4-5-öt is mikormá mindenem görcsölt, nagyon fasza!