ZMA (120 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
Nutrend ZMA 120 kap.
Ár: 6 990 Ft
Egységár: 58,25 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Nutrend ZMA

Egyedi ásványi anyag összetétel, (magnézium és cink) mely természetes úton emeli a tesztoszteron és IGF-1 (a növekedési hormon választja ki) szinteket, hatással van az izomerő növelésére, az edzés intenzitásának fokozására és az állóképesség javításra.

Természetes összetevői növelik a növekedési hormon termelését és izmaid erejét. A luteinizáló hormon termelésének serkentése által növeli a tesztoszteron kibocsátását. A cink, magnézium és B6-vitamin hiányban szenvedő emberek többségének fizikai és szellemi teljesítőképessége csökken. A Nutrend ZMA tudományosan összeállított anabolikus ásványi anyag készítmény.

Javasolt használat:

Tesztoszteron és IGf-1 szintek növelésére. Izomerő és izomtömeg növelésre. Edzés intenzitás, állóképesség fejlesztésre. Regeneráció, minőségi pihenés és mély alvás elérésére. 2-3 kapszula lefekvés előtt.

Ötlet:

A ZMA kiegészítés elsősorban lefekvés előtt fogyasztva elősegíti a tökéletes alvást és ezáltal fokozza a szervezet anabolikus hormonjainak termelését.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Mióta elkezdtem szedni ezt a terméket, tudok jókat aludni
2014-10-14
Állandó fáradsággal és rossz alvással küszködtem. Mióta elkezdtem szedni ezt a terméket, tudok jókat aludni és bár nem vagyok testépítő, sokkal jobban bírom a terheléseket és többet is mozgok.