Z-Force (90 kap.)

 / 5.0 3 vélemény
Dymatize Z-Force 90 kap.
Ár: 5 590 Ft
Egységár: 62,11 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Z-Force

A Z-Force készítmény ásványi anyagok speciális keveréke, amely az izomépítés elősegítését szolgálja. A Z-Force fokozza az erőnlétet és a megfelelő hormonszintet.

A ZMA tudományosan előállított anabolikus ásványi anyag formula, cink monometionint aszpartátot, magnézium aszpartátot, és B6 vitamint tartalmaz. A termék kizárólag természetes alapanyagokból áll, klinikai tesztelésekkel bizonyítottan fokozza az anabolikus hormonszintet, és az erőnlétet.

Tudományosan bizonyított, hogy a ZMA-nak számos előnye van. A cink és a magnézium kiegészítőre szüksége van a szervezetnek, mert önmagától nem tudja ezeket az ásványi anyagokat előállítani. Tanulmányok igazolják, hogy napi 30mg cink és 45mg magnézium bevitele a tesztoszteron szintet 30%-kal növeli!

Ajánlott Fogyasztás

Vegyél be 3 kapszulát edzés előtt és 3 kapszulát lefekvés előtt, lehetőleg éhgyomorra.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-12-20
Szia,a kérdésem az lenne hogy ez vagy a Ronnie C.nevével marketingelt Ressurect P.M.a jobb termék,(tudom hogy nálatok nem lehet kapni,de máshol még igen),vagy tud e annyival többet mint amennyivel drágább?Válaszod előre is köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia!

Ez "csak" egy sima cink-magnézium formula, mint a levédett ZMA. A Resurrect PM ezt a kombinációt, és mást is tartalmaz még, ami jó. Szerintem az egy jobb termék, mint ez, viszont árban elég húzós, és egy hónapra nem elegendő. A Z-Force becsületére legyen mondva, hogy igen korrekt áron biztosít kiváló minőséget. Ha az anyagi keret lehetővé teszi, használd Ronnie cuccát, bár halkan megjegyzem, a Z-Force egy kis plusz GABA-val már majdnem teljesen ugyanazt produkálja, csak HICA nincs ebben a kombóban.

Vevővélemények

jó kombináció
2014-06-19
Este 3 kapszula elég. Sportoló férfinak elég a napi 30 g cink, nőnek 25 g. Kiválóan állították össze egy adag arányait. (szerk. megj.: gondolom a 30 és 25 az mg akart lenni, tehát miligramm cinkből...)