Zabpehely (0,5 kg)

 / 4.7 3 vélemény
Natura Zabpehely 0,5 kg
Ár: 390 Ft
Egységár: 780,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Zabpehely

Miért együnk zabpelyhet?

A zab értékes biológiai összetételű gabonaféle. Átlagosan 17 könnyen emészthető fehérjét tartalmaz. A szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakból hét jelentős mennyiségben megtalálható a zabfehérjében. A zsírtartalom elérheti a 7%-ot is, melyben a szervezet számára különösen fontos telítetlen zsírsavakból mintegy 70-80% található. Szénhidrát tartalma a többi gabonafélékhez képest a legkisebb, 50-60%. Jelentős élelmi rost-, ásványi anyag-, (Ca, Mg, Fe) és vitaminforrás (E és B1). A zabbal készített étel nem okoz emésztési rendellenességet, ismételt fogyasztása esetén sem idéz elő túllakottsági érzetet.

Bármely formában fogyasztva csökkenti a vérsavó koleszterinszintjét. Az orvosok régóta javasolják, hogy súlyos, vagy közepesen súlyos cukorbetegek alkalmazzák a zabkúrát.

Idézet a weborvos honlapjáról "Egy új vizsgálat eredményeit ismertették az American Hearth Association (AHA) Cardiovascular Disease Epidemiology and Prevention idei kongresszusán. A tanulmányban többek között azt vizsgálták, hogy a reggelente az angolszász országokban szívesen fogyasztott cereáliák kukoricapehely, zabpehely, és legkülönbözőbb változataik - hogyan befolyásolják a szívelégtelenség későbbi megjelenésének esélyét.

Testépítés és Zabpehely

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Kiegészítésképp...
2016-02-17
Üdv mindenkinek. Igazából csak próba képpen vettem. Zablepényt csináltam belőle amit itt néztem el a Builder Gasztor rovatban. Igaz szerintem a lágyat használtam hozzá nem pont ezt. Elrontani nem nagyon lehet, így ajánlom mindenki figyelmébe


Jó étvágyat hozzá