Ultra Amino (500 kap.)

 / 5.0 2 vélemény
Scitec Nutrition Ultra Amino 500 kap.
Ár: 6 590 Ft
Egységár: 13,18 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Ultra Amino

Legmagasabb minőségű, legjobb felszívódású aminosav

  • A legjobb felszívódású formula!
  • A legmagasabb minőségű tejsavóproteinből!
  • Maximális támogatás az izomnöveléshez és megőrzéshez!

Az Ultra Amino a legmagasabb minőségű ultraszűrt és hidrolizált tejsavófehérje-izolátumból származik, melynek immunerősítő szerepe közismert, és melynek hasznosulása a legjobb az izomszövetben. A tejsavófehérje aminosav összetétele az izomzat szempontjából optimálisan tartalmazza az anabolikus aminosavakat, amelyek az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k), valamint a glutamin és az arginin.

Adagolás:

Napi 1-3 adag szedése ajánlott, főleg étkezések között, edzés előtt és alatt, valamint lefekvés előtt, amikor a nitrogén egyensúly átfordulhat negatívba.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-11-20
Hello! Mikor mennyit érdemes szedni belőle a lehető leghasznosabb hatás kifejtése érdekében? Napi 6x kajálok, de nem tudom reggel, edzés előtt, után, este mennyit toljak le... Köszi a segítséget! :)

válasz
2018-02-05

Vevővélemények

Jó kieg.
2017-01-10
Napközben szedek be 4-5 szemet, valamint lefekvés előtt is szoktam egy kis plussz tápanyagnak használni. Túl sok mindent nem érzek, de nem is arra való, az izmaim talán definiáltabbak lettek azóta.A kemény edzést és táplálkozást megtámogatja, ár-érték arányban nagyon jó, sokáig elég.