Ultra Amino (1000 kap.)

 / 4.3 3 vélemény
Scitec Nutrition Ultra Amino 1000 kap.
Ár: 10 690 Ft
Egységár: 10,69 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Ultra Amino

Legmagasabb minőségű, legjobb felszívódású aminosav

  • A legjobb felszívódású formula!
  • A legmagasabb minőségű tejsavóproteinből!
  • Maximális támogatás az izomnöveléshez és megőrzéshez!

Az Ultra Amino a legmagasabb minőségű ultraszűrt és hidrolizált tejsavófehérje-izolátumból származik, melynek immunerősítő szerepe közismert, és melynek hasznosulása a legjobb az izomszövetben. A tejsavófehérje aminosav összetétele az izomzat szempontjából optimálisan tartalmazza az anabolikus aminosavakat, amelyek az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k), valamint a glutamin és az arginin.

Adagolás:

Napi 1-3 adag szedése ajánlott, főleg étkezések között, edzés előtt és alatt, valamint lefekvés előtt, amikor a nitrogén egyensúly átfordulhat negatívba.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2010-09-07
Ha bevennék 2-3 óránként 5 db-ot belőle segít fennt tartani a pozitív nitrogén egyensúlyt?melyiket érdemesebb venni ezt, vagy egy BCAA+glutamin keveréket?persze, ha a kaja rendben van.

válasz
2010-11-09
Igen, ez esetben segít fenntartani, bár ha a kaját is okés akkor ennek én inkább diétában látom a jelentőségét. Ha komplett aminosav utánpótlás a célod akkor ezt érdemes venni, ha kifejezetten a katabolizmus megakadályozása akkor a glutamin-BCAA kombóra szavazok.

Vevővélemények

Jó kis aminó
2018-04-24
Nem rosz kis aminó és szemes amit akárhol bevehetsz ha kiadagolhatsz tabiadagolóba összetételre nem a topp de arra jó hogy napközben ha nem tudsz magaddal vinni shakert vagy csokit a nagy melegbe olvad pont jó a szemes aminó én szerettem nekem bejövös