Amino 5600 (200 tab.)

 / 4.5 14 vélemény
Scitec Nutrition Amino 5600 200 tab.
Ár: 3 790 Ft
3 990 Ft
Megtakarítás:200 Ft 5%
Egységár: 18,95 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

AMINO 5600

Esszenciális, elágazó láncú aminosav formula

Az AMINO 5600 egy teljes spektrumú aminosav formula, amely – többek között – tartalmazza az összes esszenciális és elágazó láncú (BCAA) aminosavat.

Az esszenciális aminosavak fogyasztása elengedhetetlen számunkra, mivel a test nem képes őket előállítani, és így étrendünk részeként kell bevinni őket.

Az elágazó láncú aminosavak (BCAA) szintén az esszenciálisak közé tartoznak, és 35%-át teszik ki az izomfehérjék teljes esszenciális aminosav-készletének. Az AMINO 5600 magas minőségű tejsavó-fehérjéből készül, az optimális eredmény biztosítása érdekében.

Fouad Abiad, Team Scitec

Fouad Abiad
IFBB Pro, Flex Pro 3rd
Team Scitec

Adagolási javaslat

Naponta 4 db Amino 5600 tabletta bevétele ajánlott edzés előtt, vagy után, vagy lefekvés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-04-12
Szia! Azt kérdezném hogy ezt lehet e szedni ugy hogy nem sulyzos edzes hanem rendes foci edzes utan. Minden nap van edzes

válasz
2017-04-17
Igen lehet. Edzések után 3-4 tabletta, illetve akár napközben is, ha sok idő telik el két étkezés között.

Vevővélemények

Egy csipetnyi plusz....
2018-03-24
Najó, azzal ugye mindannyian tisztában vagyunk, hogy az első a megfelelő étkezés, aztán fehérje, izületvédők, vitaminok, creatine... stb. Én ezt a terméket ennek a felsorolásnak a végére tenném. Elég széles a palettája azoknak a kiegészítőknek amiket szedek illetve próbáltam, attól függően, hogy éppen milyen passzban voltam, kisebb-nagyobb sikerrel és annak ellenére, hogy a lista végére tettem én is folyamatosan vásárolok belőle és csipegetem a nap folyamán. Nyomok mellette más komplex aminot és glutaminet is (és még vagy ezer :) dolgot ), így én tulajdonképpen viszonylag kevés termék hatásáról tudok beszámolni önmagában de azt tudjuk, hogy mik a pozitív hatások.