W.A.S. Xplode (360 gr.)

 
Olimp Sport Nutrition W.A.S. Xplode 360 gr.
Ár: 5 990 Ft
6 990 Ft
Megtakarítás:1 000 Ft 14%
Egységár: 16,64 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Olimp W.A.S Xplode (Whey Amino Shake)

Széles spektrumú aminosav koktél!

Az Olimp W.A.S Xplode a legjobb tejsavó alapból finomított 18 összetevős aminosav-mátrix csábítóan finom és zseniálisan jól felszívódó italporos formában!

Eljutottál a profi karrieredben, vagy a szálkásításban odáig, hogy már a fehérjénél tisztább „izom-koncentrátumra” van szükséged? Vagy fehérjét nem tudsz bevinni, mert olyan szinten vagy például laktóz érzékeny, hogy még a legtisztábbakat sem bírod? Esetleg csak rá akarsz turbózni a fehérjebevitelre, mert még tisztább, szárazabb izomzatot akarsz építeni?

Akkor a megoldás az Olimp W.A.S Xplode!

  • A tejsavó fehérje profiljára legjellemzőbb 18 aminosavat tartalmazza!
  • Brutál jól felszívódó italporos formában!
  • A szervezet által legjobban hasznosítható peptidek!;

Gondold el, hogy ha tiszta fehérjét fogyasztasz, abból optimális körülmények között tulajdonképpen tiszta izom fejlődhet. Van, akinél az emésztőrendszeri nehézségek miatt kevéssé tud hasznosulni, és – kár szépíteni – nagy robajjal húzza is le a WC-n, mert csak átrobog rajta. Ha viszont igazán tiszta formában visszük be a fehérje esszenciáját, az azt alkotó aminosavakat, akkor azok sokkal nagyobb arányban képesek valójában hasznosulni!

Ráadásul a fehérjét a többségünk emésztése csak bizonyos mennyiségig képes tolerálni, tehát ha többet akarunk a szervezetünknek adni ezekből az értékes építőkövekből, akkor azt már célszerű a legtisztább formában bevinni, hogy be is tudjon épülni!

Vagy mondjuk a beépülést fokozó GH, vagy tesztoszteron fokozót használunk, vagy már alapból nagyobb izomtömegből szeretnénk, akkor eleve kell az extra cucc, amit ugyancsak jobb tiszta, koncentrált formában bevinni, hogy bírja az anyagcserénk!

Szálkásításkor megintcsak az a helyzet, hogy kénytelenek vagyunk bevinni az extra aminosavakat, hogy az a fogyókúrás diéta karcsú tápanyagbevitele mellett se vezessen jelentősebb izomvesztéshez!

Mindezt az teszi még hatékonyabbá, hogy az italporos formulát ugyebár tiszta vízben fogod feloldani. Az ennyire tiszta hatóanyag a gyomorban sokkal gyorsabban és nagyobb mértékben szívódik fel, így:

  • a bevitt hatóanyag jóval nagyobb hányada hasznosul, mint például a fehérjénél.
  • szinte azonnal a véráramba kerülve gyorsan az izomzatba juthat, ahol nagyobb biztonsággal válhat az izomrostok részévé!

Az Olimp W.A.S Xplode csábítóan finom italporából kellemes koktélt keverhetsz, amiből alig fogod várni a következő adagot!

Tipp: Ha fehérjét is fogyasztasz, az Olimp WAS Xplode koktélját mindig éhgyomorra, a fehérjeturmix előtt kb. 15-30 perccel fogyaszd el!

4. .. 3. .. 2. .. 1. .. 0 XPLODE!

Tökéletes összetétel, ERŐS adag, finom íz!
XPLODE ™ - MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG!

Az Xplode™ egy teljesen új innovatív termékekcsalád, ami minden elvárásodat maximálisan kielégíti! A termékek egyedülálló összetétele a legújabb kutatások és a legsikeresebb sportolók sok éves tapasztalatainak eredménye. Minden egyes Xplode™ új készítmény kizárólag a leghatékonyabb és 100% gyógyászati ??tiszta biohasznosulású hatóanyagot tartalmaz!

Javasolt használat:

  • Fogyassza éhgyomorra ébredés után, étkezések között, edzés előtt, edzés után, vagy lefekvés előtt!
  • 90kg testsúly alatt 1 adag=8g (1,5 adagolókanál 50ml vízben elkeverve),
  • 90kg testsúly felett 1 adag=16g (3 adagolókanál 100ml vízben elkeverve).
  • A javasolt adagolást ne lépje túl!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények