Anabolic Amino 5500 Mega Caps (400 kap.)

 
Olimp Sport Nutrition Anabolic Amino 5500 Mega Caps 400 kap.
Ár: 10 190 Ft
Egységár: 25,48 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ANABOLIC AMINO 5500

Az ANABOLIC AMINO 5500 Mega Caps peptidek és szabad aminosavak komplex-ét tartalmazza, ami nélkülözhetetlen az izomszövetek fehérje szintéziséhez.

Pótolja az elágazó láncú aminosavak összességét (L-leucin, L-valin, L-izoleucin), összehasonlítva a természetes humán fehérje aminogrammjának (szedésekor a vér aminosav tartalmát mutatja) normál aminosav listájával. Az elágazó láncú aminosavak száma kb. 35%-a az izomszöveteknek, így azok pótlása elengedhetetlen az emberi szervezetnek a megfelelő nitrogén egyensúly fenntartása érdekében. A B6-vitamin szükséges a fehérje-, zsír-, és szénhidrát-anyagcsere folyamatokban. Ez a termék a sportolók tömeg- és izomerő növekedését garantálja. Az OLIMP Anabolic AMINO 5500 Mega Caps azon sportolók kiegészítője, akik izomtömeg fejlődésükre törekednek megemelkedett energia szükségletük kielégítése mellett.

Adagolás

1 adag (6 kapszula) 2-3 alkalommal naponta.

A termék felnőtteknek ajánlott étrend-kiegészítőként. Tartsa távol a gyerekektől. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények