Volumaize (1,18 kg)

 / 2.0 1 vélemény
BSN Volumaize 1,18 kg
Ár: 12 160 Ft
13 510 Ft
Megtakarítás:1 350 Ft 10%
Egységár: 10 305,08 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Volumaize

Ejtsd Csapdába a Térfogatot És Célozd Meg A Növekedést!

Mi A Volumaize? A BSN újra megcsinálta, ezúttal hivatalosan is feltörve a genetikus kódot, a kritikus N-Training Kiegészítő Időzítési Ablak érdekében. A Volumaize-zel a Hipertrófiát Kiváltó Izomsejt-Tágítóval. Az étrend-kiegészítők egy új kategóriáját, a Volumaize-t pontosan arra tervezték, hogy az edzésed közben (N-Training) az izomrostjaidon keresztül hasson, hogy javítsa az izomsejt-növekedést, megnövelje a sport-teljesítményedet, az izomhipertrófiát, a glikogén és az esszenciális aminosavak szuper-kompenzációját, az izomsejtek membránjának áteresztőképességét, az adenozin-5-trifoszfátot (ATP, a szervezeted gyors és robbanékony energiaforrása), a regenerációt, a protein szintézist, az erődet, és az izomszövetek munkaképességét.

A Volumaize Fő Jellemzői:

 • Izomsejt-Tágító Hatás, Teltség És Egész Testre Kierjedő Bedurranás
 • Regeneráció az Edzések Után
 • Izomerő, Robbanékonyság És Állókéesség
 • Glikogén Szuper-Kompenzációja
 • Szabályozott Izom-Degradáció Anti Katabolikus
 • BCAA Szuper-Kompenzáció (Szétágazó Láncú Aminosavak)
 • Hidratáció & Elektrolitek
 • Proteinszintézis Anabolizmus
 • Általános Fizikai Teljesítmény
 • Az izomszövetek Vérkeringése
 • Az Izomszövetek Munkaképessége
 • EAA Szuper-Kompenzáció (Esszenciális Aminosavak)

Miért Érdemes Szedni A Volumaize-t?

A Volumaize egy prémium teljesítmény és izomzat javító ergogenikus támogató és étrend-kiegészítő, ami lehetővé teszi, hogy az emberek valódi, kézzelfogható eredményeket érjenek el. A Volumaize áttörést jelentő, edzés közbeni (N-training) Hipertrófiát Aktiváló Izomsejt-Tágító Mátrixa a kritikus, térfogatot befolyásoló és teljesítmény-közvetítő bioaktív összetevők szuper-kompenzációjának támogatásával és javításával fejti ki hatását, aminek köszönhetően hozzájárul az izomsejtek tágításához és növekedéséhez. Ez azzal az eredménnyel jár, hogy a Volumaize-ben található összetevők javíthatják a fizikai teljesítményedet és aktiválhatják a száraz izomtömeg növekedését mind az edzés alatt, mind pedig az edzés után, amivel a Volumaize használók számára potenciálisan unfair előnyt biztosít

Kiknek Tervezték A Volumaize-t?

A Volumaize minden aerobic és anaerobic típusú sportoló számára készült. az amatőröktől a profikig, a kezdő súlyzózóktól az edzésőrültekig, a hétvégi harcosokig, mindenki számára, aki a Kiegészítő Időzítési Ablak maximalizálásával javítani szeretné a teljesítményét.

A Kiegészítő Időzítési Ablakok az ételek és bioaktív dizájner étrend-kiegészítők bevételének azok a precíz pillanatai, amik egy adott tevékenységhez, vagy napszakhoz a legjobban megfelelnek. Ez a folyamat elősegíti, támogatja és javítja a kulcsfontosságú biológiai tevékenységeket, amik befolyásolják a sportteljesítményt. Az étrend-kiegészítők bevételének megfelelő időzítése nagyon fontos a szervezetnek egy adott gyakorlatra, vagy stimulusra adott reakciójának maximalizálásához. Függetlenül attól, hogy mik a céljaid, bármilyen típusú fizikai tréninggel kapcsolatban azt ételek és bioaktív dizájner étrend-kiegészítők a nap speciális időpontjaiban való fogyasztása nagy különbséget jelenthet a fizikai teljesítmény, a munkakapacitás, az állóképesség, az erő, a regenerálódás és az izomnövekedés szempontjából. Ezek a teljesítmény-növelők lehetővé teszik számodra, hogy az edzéseid optimális eredménnyel járjanak; akár az edzőteremben, akár a szabadban, a versenypályán, a kötelek között, vagy bárhol máshol, ahol számolatlanul töltöd az idődet és az energiádat a választott sportoddal és edzésprogramoddal.

Négy különleges fontosságú Kiegészítő Időzítési Ablak létezik

 1. Edzés Előtti,
 2. Edzés Közbeni (N-Training),
 3. Edzés Utáni és
 4. Alapozó Kiegészítők.

A sport-táplálkozással foglalkozó tudósok már évek óta tanulmányozzák az Edzés Előtti, Edzés Közbeni, Edzés Utáni, és az Alapozó Kiegészítő Időzítési Ablakokat, és jó néhány eredmény született már ezen a területen. Ugyanakkor a leginkább mellőzött és potenciálisan a legfontosabb kategória a teljesítmény-növelés szempontjából a kritikus N-Training (edzés közbeni) ablak, amire ez idáig nem fordítottak kellő figyelmet a sport-táplálkozással foglalkozók. Lépj be a BSN világába egy vállalat, ami újra megerősítette pozícióját az izomzat és teljesítmény-növelés vezetőjeként, és újra bebetonozta magát a világ vezető sport-táplálkozási cégeként a Volumaize-zel az N-Training kiegészítők új kategóriájának első termékével, amely nagyon könnyen örökre megváltoztathatja a sportolók az edzéseinek kiegészítő-programját!

Ajánlott Felhasználás:

Edzésnapokon: Keverj el két mérőkanálnyit 6 deciliter hideg vízben, vagy kedvenc italodban közvetlenül az edzés előtt és fogyaszd edzés közben.
Nem-edzésnapokon: Keverj el egy mérőkanálnyit 3 deciliter hideg vízben, vagy a kedvenc italodban reggel rögtön ébredés után.

Figyelmeztetés: 18 éven aluliak számára a nem ajánlott. A VOLUMAIZE szigorúan az egészséges, 18-50 közötti felnőttek számára készül. A VOLUMAIZE asználata előtt kérd ki egészségügyi szakember véleményét, amennyiben nem vagy biztos az egészségi állapotodat illetően, orvosi beavatkozást tervezel, vagy a következők egyikével (vagy más betegséggel) kapcsolatos problémáid voltak vagy vannak : Magas vagy alacsony vérnyomás, szabálytalan szívműködés, szívinfarktus; szív-, máj- vagy vesebetegség; szorongás, depresszió, szélütés, pszichológiai betegségek, cukorbetegség, kóros vérszegénység, prosztata-megnagyobbodás okozta vizelési problémák, vagy ha MAO gátlókat, vagy más orvosságot szedsz. Műtét előtt 2 héttel hagyd abba a szedését. Ne használd terhesség, vagy a szoptatás ideje alatt, vagy ha tervezed a teherbe esést.. Csökkentsd az adagot, vagy hagyd abba a szedést, ha álmatlanság, remegés, szédülés, izgatottság, fejfájás, vagy szívdobogás lép fel. Vedd figyelembe, hogy ez a termék tartalmaz természetes állapotban előforduló aminosavat, a Béta-Alanint, ami egyeseknél a niacin bőrpírhoz hasonló viszkető érzést kelthet. Ezek a hatások általában megszűnnek egy pár órán belül és a szer használatának abbahagyása után pár nappal teljesen eltünnek. Bár ritkán előforduló állapot, de a Hiper Béta-Alaninémia genetikus betegségben szenvedő emberek ne használják ezt a terméket. Gyermekektől és háziállatok elől elzárva tartandó.

Bármilyen testsúlycsökkentő program elkezdése előtt kérjen tanácsot kezelőorvosától. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálásra, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére, és nem helyettesíti a napi vegyes étrendet.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2010-12-10
Hello en egy 18 eves kajakos vagyok. Ugye ez a sport kb 30%ban aerob es 70%ban aneorob jellegu. Mit javasolnal teljesitmenynovelonek? Acid killer+locomotive vagy volumaize, esetleg no xplode termekeket? Mert eleg sok sporttarsamtol hallom hogy a kreatin tartalmu kiegeszitoktol hamarabb beallnak ami nem nagyon elonyos kb egy 4 perces szakaszon amit vegig 190 pulzus korul tolunk. Ezert elegge felek creatin tartalmu kiegeszitoket szedni. Az etrendem rendben van. A celom a tejsavkepzodest kesleltetni es verseny elott energizalot szedni amitol nem fogok bekotni. Valaszt alore is koszonom. Hello

válasz
2010-12-11
Acid Killer és Locomotive mindenképpen hasznos lenne. A NO-Xplode már kevésbé - neked a bedurranás nem feltétlenül jelent előnyt ahogy írtad is. Én még a BCAA -t (és egyéb aminosavakat, de főleg BCAA-t) és az L-karnitint tudnám javasolni a fáradtságérzet kitolására még pluszban, és bizony a szénhidrát pótlását is jó, ha megoldod, bár én azt mondom, ez edzés előtt inkább lassú felszívódású szénhidrátokból történjen. Ha edzés közben van lehetőséged iszogatni, akkor válassz egy sima izotóniás italt, vagy esetleg - profi megoldásként - a Vitargo-t ( a simát, ne a CRX-et!).

Vevővélemények

mégegyszer tuti nem veszek...
2009-06-06
Én ANIMAL termékek (MAX+ PUMP) után téretem vissza ismét a BSN-re (TRUE MASS+ VOLUMAIZE) de nállam én semmit nem éreztem... :S Kaja ittis-ottis ugyan úgy okés volt... Edzésen hamar kifáradtam, durrani se durrantam annyira.. Nemtom.. Hát lehet, h csak velem van a hiba de mégegyszer tuti nem veszek...