Volumaize (0,572 kg)

 
BSN Volumaize 0,572 kg
Ár: 7 970 Ft
9 960 Ft
Megtakarítás:1 990 Ft 20%
Egységár: 13 933,57 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Volumaize

Ejtsd Csapdába a Térfogatot És Célozd Meg A Növekedést!

Mi A Volumaize? A BSN újra megcsinálta, ezúttal hivatalosan is feltörve a genetikus kódot, a kritikus N-Training Kiegészítő Időzítési Ablak érdekében. A Volumaize-zel a Hipertrófiát Kiváltó Izomsejt-Tágítóval. Az étrend-kiegészítők egy új kategóriáját, a Volumaize-t pontosan arra tervezték, hogy az edzésed közben (N-Training) az izomrostjaidon keresztül hasson, hogy javítsa az izomsejt-növekedést, megnövelje a sport-teljesítményedet, az izomhipertrófiát, a glikogén és az esszenciális aminosavak szuper-kompenzációját, az izomsejtek membránjának áteresztőképességét, az adenozin-5-trifoszfátot (ATP, a szervezeted gyors és robbanékony energiaforrása), a regenerációt, a protein szintézist, az erődet, és az izomszövetek munkaképességét.

A Volumaize Fő Jellemzői:

 • Izomsejt-Tágító Hatás, Teltség És Egész Testre Kierjedő Bedurranás
 • Regeneráció az Edzések Után
 • Izomerő, Robbanékonyság És Állókéesség
 • Glikogén Szuper-Kompenzációja
 • Szabályozott Izom-Degradáció Anti Katabolikus
 • BCAA Szuper-Kompenzáció (Szétágazó Láncú Aminosavak)
 • Hidratáció & Elektrolitek
 • Proteinszintézis Anabolizmus
 • Általános Fizikai Teljesítmény
 • Az izomszövetek Vérkeringése
 • Az Izomszövetek Munkaképessége
 • EAA Szuper-Kompenzáció (Esszenciális Aminosavak)

Miért Érdemes Szedni A Volumaize-t?

A Volumaize egy prémium teljesítmény és izomzat javító ergogenikus támogató és étrend-kiegészítő, ami lehetővé teszi, hogy az emberek valódi, kézzelfogható eredményeket érjenek el. A Volumaize áttörést jelentő, edzés közbeni (N-training) Hipertrófiát Aktiváló Izomsejt-Tágító Mátrixa a kritikus, térfogatot befolyásoló és teljesítmény-közvetítő bioaktív összetevők szuper-kompenzációjának támogatásával és javításával fejti ki hatását, aminek köszönhetően hozzájárul az izomsejtek tágításához és növekedéséhez. Ez azzal az eredménnyel jár, hogy a Volumaize-ben található összetevők javíthatják a fizikai teljesítményedet és aktiválhatják a száraz izomtömeg növekedését mind az edzés alatt, mind pedig az edzés után, amivel a Volumaize használók számára potenciálisan unfair előnyt biztosít

Kiknek Tervezték A Volumaize-t?

A Volumaize minden aerobic és anaerobic típusú sportoló számára készült. az amatőröktől a profikig, a kezdő súlyzózóktól az edzésőrültekig, a hétvégi harcosokig, mindenki számára, aki a Kiegészítő Időzítési Ablak maximalizálásával javítani szeretné a teljesítményét.

A Kiegészítő Időzítési Ablakok az ételek és bioaktív dizájner étrend-kiegészítők bevételének azok a precíz pillanatai, amik egy adott tevékenységhez, vagy napszakhoz a legjobban megfelelnek. Ez a folyamat elősegíti, támogatja és javítja a kulcsfontosságú biológiai tevékenységeket, amik befolyásolják a sportteljesítményt. Az étrend-kiegészítők bevételének megfelelő időzítése nagyon fontos a szervezetnek egy adott gyakorlatra, vagy stimulusra adott reakciójának maximalizálásához. Függetlenül attól, hogy mik a céljaid, bármilyen típusú fizikai tréninggel kapcsolatban azt ételek és bioaktív dizájner étrend-kiegészítők a nap speciális időpontjaiban való fogyasztása nagy különbséget jelenthet a fizikai teljesítmény, a munkakapacitás, az állóképesség, az erő, a regenerálódás és az izomnövekedés szempontjából. Ezek a teljesítmény-növelők lehetővé teszik számodra, hogy az edzéseid optimális eredménnyel járjanak; akár az edzőteremben, akár a szabadban, a versenypályán, a kötelek között, vagy bárhol máshol, ahol számolatlanul töltöd az idődet és az energiádat a választott sportoddal és edzésprogramoddal.

Négy különleges fontosságú Kiegészítő Időzítési Ablak létezik

 1. Edzés Előtti,
 2. Edzés Közbeni (N-Training),
 3. Edzés Utáni és
 4. Alapozó Kiegészítők.

A sport-táplálkozással foglalkozó tudósok már évek óta tanulmányozzák az Edzés Előtti, Edzés Közbeni, Edzés Utáni, és az Alapozó Kiegészítő Időzítési Ablakokat, és jó néhány eredmény született már ezen a területen. Ugyanakkor a leginkább mellőzött és potenciálisan a legfontosabb kategória a teljesítmény-növelés szempontjából a kritikus N-Training (edzés közbeni) ablak, amire ez idáig nem fordítottak kellő figyelmet a sport-táplálkozással foglalkozók. Lépj be a BSN világába egy vállalat, ami újra megerősítette pozícióját az izomzat és teljesítmény-növelés vezetőjeként, és újra bebetonozta magát a világ vezető sport-táplálkozási cégeként a Volumaize-zel az N-Training kiegészítők új kategóriájának első termékével, amely nagyon könnyen örökre megváltoztathatja a sportolók az edzéseinek kiegészítő-programját!

Ajánlott Felhasználás:

Edzésnapokon: Keverj el két mérőkanálnyit 6 deciliter hideg vízben, vagy kedvenc italodban közvetlenül az edzés előtt és fogyaszd edzés közben.
Nem-edzésnapokon: Keverj el egy mérőkanálnyit 3 deciliter hideg vízben, vagy a kedvenc italodban reggel rögtön ébredés után.

Figyelmeztetés: 18 éven aluliak számára a nem ajánlott. A VOLUMAIZE szigorúan az egészséges, 18-50 közötti felnőttek számára készül. A VOLUMAIZE asználata előtt kérd ki egészségügyi szakember véleményét, amennyiben nem vagy biztos az egészségi állapotodat illetően, orvosi beavatkozást tervezel, vagy a következők egyikével (vagy más betegséggel) kapcsolatos problémáid voltak vagy vannak : Magas vagy alacsony vérnyomás, szabálytalan szívműködés, szívinfarktus; szív-, máj- vagy vesebetegség; szorongás, depresszió, szélütés, pszichológiai betegségek, cukorbetegség, kóros vérszegénység, prosztata-megnagyobbodás okozta vizelési problémák, vagy ha MAO gátlókat, vagy más orvosságot szedsz. Műtét előtt 2 héttel hagyd abba a szedését. Ne használd terhesség, vagy a szoptatás ideje alatt, vagy ha tervezed a teherbe esést.. Csökkentsd az adagot, vagy hagyd abba a szedést, ha álmatlanság, remegés, szédülés, izgatottság, fejfájás, vagy szívdobogás lép fel. Vedd figyelembe, hogy ez a termék tartalmaz természetes állapotban előforduló aminosavat, a Béta-Alanint, ami egyeseknél a niacin bőrpírhoz hasonló viszkető érzést kelthet. Ezek a hatások általában megszűnnek egy pár órán belül és a szer használatának abbahagyása után pár nappal teljesen eltünnek. Bár ritkán előforduló állapot, de a Hiper Béta-Alaninémia genetikus betegségben szenvedő emberek ne használják ezt a terméket. Gyermekektől és háziállatok elől elzárva tartandó.

Bármilyen testsúlycsökkentő program elkezdése előtt kérjen tanácsot kezelőorvosától. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálásra, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére, és nem helyettesíti a napi vegyes étrendet.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények