Shredded (70 kap.)

 
San Nutrition Shredded 70 kap.
Ár: 5 450 Ft
Egységár: 77,86 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Shredded

Gyorsan karcsúsodnod kell?
72 órás vízhajtó szer, most teljesen legálisan!

A Shredded csupa olyan hatóanyagot tartalmaz, melyeket kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy testedet 72 óra leforgása alatt garantáltan megszabadítsák a fölösleges víztől. Az egyik ilyen összetevő az "urtica dioica" (nagy csalán). A növényt eredetileg a prosztata panaszokat enyhítő hatása miatt vizsgálták: olyan anyagot tartalmaz, mely megakadályozza, hogy a tesztoszteron a nemi hormon-képző globulinhoz (SHBG) kapcsolódjanak. És ha ez megtörténik, a testedben természetes módon jelen lévő tesztoszteron a lehető legjobban kihasználható… növeli az izomtömeget, és erőssé tesz! Az "urtica dioica", tesztoszteronszint-növelő hatása mellett bizonyítottan aromatáz enzim-gátló hatású a zsírszövetben, így gyorsan és hatékonyan tünteti el a zsírt.

A Shredded egyedülálló összetételének második fontos komponense az Uva-ursi. (arbutin). Az uva-ursi nagyon izgalmas összetevő, mert több módon is segíthet a testépítőknek. Az uva-ursit (arbutint) kezdetben a női húgyúti gyulladások kezelésére használták, szinte "kisepri" a veséből a gyulladást okozó mikrobákat. És nemcsak a mikrobákat. A Shredded magas koncentrációjú uva-ursi összetevője több mint 30% arbutint tartalmaz, mely nemcsak túltesz minden, a piacon kapható hasonló hatású szeren, de serkenti is a test vízhajtó képességét, akkor, amikor arra a leginkább szükség van, pl. egy verseny vagy fotózás előtt.

A Shredded harmadik és negyedik komponense a koffein és a speciálisan szedett zöldtea kivonata (60% EGCG). A legújabb orvostudományi kutatások kimutatták, hogy a "koffein és zöldtea" kombinációja (ha a zöldtea legalább 60% EGCG-t tartalmaz), kivételesen termogenikus, és számtalan, a közönségnek bemutatott zsírégető varázsszer tartalmazza. A koffein "hatásmchanizmusa": erősen csökkenti a zsírtárolást, stimulálva az andrenalin receptorokat, melyek a testhőmérséklet jelentéktelen emelkedését okozzák, ami "beleszól" a termogenikus folyamatokba is. A koffein pedig szintén nagyon, nagyon hatékony vízhajtó. Serkenti a veseműködést, sűrű vizeletürítést okoz... és minden, a vécére vezető út hozzásegít ahhoz, hogy a tested izmai szálkásabbnak látsszanak.

A Shredded utolsó komponense az evodiamin. Az evodiamin csökkenti a mellékvese katekolamin termelését. Ez pedig, biológiai folyamatok komplex sorozata révén növeli a ciklikus adenozin monofoszfát-ot vagy ciklikus AMP-t, cAMP-t. És a cAMP az ugyancsak hatékony szer... 300 különböző enzimreakciót indít el a szervezetben. Ha ez hatékonyan történik, a test minden egyes folyamata, beleértve az ATP termelést, a fehérjeszintézist, a szénhidrátok anyagcseréjét és a zsír oxidációját felgyorsul, és te éppen ezt szeretnéd... az izmaid gyors gyógyulását és regenerálódását!

Képzeld csak el, milyen lennél 5-10 kg-val könnyebben, mindössze néhány nap alatt, és képzeld el, hogy izmaid mennyivel szálkásabbnak tűnnének. Ne indulj versenyre vagy fotózásra, míg ki nem próbáltad a Shredded-et!

A termék jellemzői:

  • Azonnali égés
  • Vízveszteség
  • Szálkás izomzat
  • Biztonságos és hatékony

Javasolt használat: étrend-kiegészítőként, vegyél be 7 kapszulát reggeli után és 7 kapszulát ebéd után, 4-5 dl vízzel. Igyál naponta legalább 3.7 liter vizet.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-04-25
Üdv , érdeklődnék hogy magas vérnyomás eseten lehet e szedni ? Szedek gyógyszert vérnyomásra vagy nincs összefüggésbe a kettő ? Válaszod előre is köszönöm

válasz
2013-04-26
Szia!
Nem ajánlom, hogy magas vérnyomással, gyógyszer mellé szedd.

Vevővélemények