Vitargo Electro-Energy (2,1 kg)

 / 5.0 1 vélemény
Trec Nutrition Vitargo Electro-Energy 2,1 kg
Ár: 13 890 Ft
Egységár: 6 614,29 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Vitargo Electro-Energy (1050 g)

A Vitargo Electro-Energy egyedülálló, speciálisan megerősített szénhidrát termék, mely kivételesen gyorsan és hatékonyan táplálja a regenerációs folyamatot és az energia tartalékok felhalmozását az izmokban. A Vitargo Electro-Energy egy olyan ital, melynek formulája egy speciális típusú szénhidráton alapul, nagy molekuláris tömeget és alacsony ozmolaritást kínálva, ami hozzájárul ahhoz, hogy az anyagok a bélrendszerből az izmokig maximális sebességgel jussanak el. A jelentős szénhidrát tartalomnak és alacsony ozmolaritásnak köszönhetően a Vitargo Electro-Energy az izom glikogén tartalékait 80%-al gyorsabban pótolja, mint a tradicionális maltodextrinen és glükózon alapuló energiaitalok. Felkínálva a testnek egy magas hatékonyságú energiaforrást, a termék tökéletesen újratölti az edzés előtt, alatt, vagy után elvesztett energiát. A víz- és elektrolit egyensúly szabályzásának érdekében a Vitargo Electro-Energy italt megfelelő ásványi anyagokkal dúsították, melyek biztosítják az izom-idegek és az összehúzódási apparátus megfelelő funkcionálását. A Vitargo Electro-Energy rendszeres fogyasztásának köszönhetően jelentős változásokat lehet megfigyelni a sportolóknál, úgymint állóképesség növekedés, megnövelt edzés intenzitás, izomgörcsök előfordulásának és a túledzés szimptóma előfordulásának csökkenése.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

A legjobb eredmény eléréséhez vegyél be egy adagot a termékből az edzés alatt, a másodikat rögtön edzés után. Az edzés alatt fogyaszd el folyamatosan (10-15 perces időközökkel) az elkészített adagot (700 ml előre elkészített ital) Az edzés utáni regeneráció felgyorsításához, idd meg a második adagot (700 ml az elkészített italból) közvetlenül edzés után.

A TERMÉK EGY ADAGJÁNAK ELKÉSZÍTÉSE: Önts kb. 200 ml hideg vizet az üvegedbe vagy turmixodba.Rakj bele egy adagot a termékből, mely 70 g (2.5 csapott kanál). Rázd össze 1-2 percig, aztán töltsd fel vízzel a 700 ml-es jelig.

Figyelem! A csomagolásban egy praktikus kanál található, mellyel precízen ki tudod mérni a termék egy adagját: 1 csapott kanál (50 cc) 28 g-t jelent a termékből.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-12-06
Sziasztok! Jelenleg Hyper mass 5000-et iszok edzés után egy adag nitro gold pro enzy fusionnel keverve. Az étkezést próbálom tartani, nem mindíg megy. Így a két hónap alatt jött kb. 5 kiló, minimális zsírral. A kérdés az lenne, hogy jobb lenne -e nekem, ha edzés után egy adag nitro pure whey+ez a vitargo menne? Előre is köszönöm.

válasz
2015-12-07
Szia!

Mindenképpen jobb lenne főleg akkor, ha az étrended rendben van.

Vevővélemények

működik
2015-01-01
Amióta ott van az edzés utáni turmixban, az izmokba még órák múlva is kellemes feszítő érzés van. Mintha ez lenne a fizikai jele annak, hogy a visszatöltés megtörtént. Csak fehérje mellett tompa fáradságon kívül mást nem éreztem.


A nagyobb kiszerelés nem lenne rossz.