Multivitamin kölyökkutyáknak (60 tab.)

 / 4.0 1 vélemény
VitaKing Multivitamin kölyökkutyáknak 60 tab.
Ár: 4 125 Ft
Egységár: 68,75 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Multivitamin kölyökkutyáknak

Komplex multivitamin és ásványianyag készítmény DHA-val, acidophilusszal és biotinnal. A rágótabletták csirkemáj ízesítésűek, az Ön kedvence is garantáltan szeretni fogja.

Kifejezetten kölyökkutyákra lett tervezve. Egyéves korig elősegíti kiskutyája megfelelő fejlődését, összetétele biztosítja a tökéletes közérzetet, testi és szellemi egészségét.

A Daily Best egy teljes spektrumú vitamin és ásványianyag készítmény, mely elősegíti az kiskutyák egészséges fejlődését.

Speciális összetétel:

  • DHA az agyi fejlődésért, mely megkönnyíti a kölyökkori tanulást,
  • Acidophilus az emésztőrendszer egészségéért,
  • Cinktartalom a dús és fényes bundáért,
  • C-vitamin az erős immunrendszerért,
  • biotin a gyönyörű bundáért és bőrért.

Tartalmaz továbbá:

Kálium: magas koncentrációban van jelen a sejtek belsejében, szerepet játszik az idegi ingerületek átvitelében, a folyadékegyensúly (vízháztartás) fenntartásában, az izmok anyagcsere-tevékenységében.

Magnézium: a szervezet laza kötőszöveteinek és a csontoknak is alkotórésze. A szív, a vázizmok és az idegszövet normális működése a kalcium és a magnézium közötti megfelelő egyensúly függvénye. Fontos szerepet játszik a magnézium a nátrium és kálium anyagcserében és kulcsszerepe van számos esszenciális enzimreakcióban.

Jód: ismert funkciója a pajzsmirigy-hormonok termelésében való részvétel. A fokozott pajzsmirigy-működés következtében az állat nyaki tájékán elhelyezkedő mirigy megnagyobbodik és földuzzad, ily módon létrejön a golyvának nevezett kóros állapot, a jódhiány fő jele. A csökkent pajzsmirigy-tevékenység klinikai tünetei a bőr és a szőrzet rendellenességei, tompaság és aluszékonyság.

Adagolása: 9 kilogrammonként egy tabletta.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Össze kell törni 6-8 darabra
2014-11-14
Össze kell törni 6-8 darabra, különben nem hajlandó megenni a kutya. Egyébként nem rossz, mióta a kutyánk ezt szedi, már az egész családnak neon színű a pisije :D (Nálunk a Multi Pro miatt)