Multi Plusz Vitamincsomag (30 pak)

 / 4.5 11 vélemény
VitaKing Multi Plusz Vitamincsomag 30 pak
Ár: 5 815 Ft
Egységár: 193,83 Ft/pak
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Multi Plussz Vitamincsomag (Volt Standard Plussz)

Néhány ok, amiért Önnek is szüksége van erre a mindennapi kiegészítésre:

  • Összetevőinek köszönhetően segít megvédeni immunrendszerét a különböző vírusoktól.
  • Egyes összetevői szükségesek az idegrendszer megfelelő működéséhez.
  • A napi csomagokban található B-1 vitamin szükséges a szív és az izomzat egészségéhez, működéséhez.
  • C-vitamin tartalma hozzájárul a haj, a bőr és a köröm egészségéhez is.
  • Lecitin tartalma hozzájárulhat az agy és az idegrendszer megfelelő működésének fenntartásához.
  • A halolaj kapszulában található omega-3 zsírsavak elősegítik a normális vérnyomás megőrzését.

Mi van a dobozban?

A Vitaking Multi Plusz csomagunk mindent tartalmaz, amit Alap csomagunk, és még hozzátettünk két létfontosságú tápanyagot az agy számára. Az egyik a ma kapható legnagyobb Omega-3 olaj készítményünk. Az omega-3 olaj számtalan pozitív tulajdonsággal bír a szív és a keringési rendszerrel kapcsolatban, de nem ezért tettük be a Plusz csomagba. Hanem azért, mert bizonyítottan hozzájárul a szellemi terhelés és stressz hatására terhelt szervezet védelméhez. A másik extra a Plusz csomagokban a lecitin. Ez a csodálatos táplálék hozzájárulhat az agy és az idegrendszer megfelelő működésének fenntartásához. Fogyasztása nehezen tanulóknak kimondottan ajánlott.

Kinek ajánljuk?

Átlagosnál jobban terhelt felnőtteknek és iskolásoknak 14 éves kor felett minden napi fogyasztásra. 50 éves kor felett a Vitaking Multi Senior csomagot javasoljuk, esetleg lecitinnel kiegészítve.

Mit várhat az alkalmazásától?

Vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete. Az Plusz csomag ásványianyag és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből. Az omega-3 olaj karbantartja a keringési rendszerét és segít egy egészségesebb omega-3/omega-6 arány fenntartásához akkor is, ha átlagosan táplálkozik. A lecitin megkönnyíti a mindennapi szellemi terhelés elviselését.

Hogyan kell szedni?

A nap során bármelyik főétkezés után közvetlenül, vagy az étkezés közben célszerű elfogyasztani, hogy a kiegészítők minél jobban összekeveredhessenek az elfogyasztott ételekkel. Nem az a lényeg, hogy minél gyorsabban felszívódjanak, hanem az, hogy minél egyenletesebben táplálják a testét. Soha ne vegye be éhgyomorra! A legjobb, ha azzal az étkezéssel fogyasztja, amelyik tartalmaz némi zsiradékot is. Ez is javítja a hasznosulást.

Kinek nem javasoljuk a Vitaking Multi csomagok szedését?

Bárki, aki ismert betegséggel rendelkezik vagy gyógyszert szed, a csomagjaink alkalmazását mindenképpen beszélje meg orvosával. Valószínűleg a vitaminok és a csomagban található egyéb tápanyagok befolyásolni fogják a gyógyszerének adagolását.

OÉTI bejegyzési szám: 5189/2009.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-11-26
Üdv

Élsportolóknak(birkózás) inkább a Multi Pro-t érdemes szedni , 16 évesnek ?

válasz
2014-11-27
Szia!

Igen, érdemesebb. Sőt ízületvédő sem árt, ha később sem szeretnél gondokat.

Vevővélemények

Jó kis vitaminpakk
2015-07-22
Mindig akkor vásároltam belőle, amikor le volt árazva, egyébként Multi Pro-t vagy Daily Pack-ot szoktam használni. Kicsit kevesebb benne az extra, mint azokban, viszont hatásában nagy különbséget nem találtam Ugyanúgy sokkal jobban éreztem magam, amikor ezt a vitamint szedtem, mint ha nem szedtem volna semmit vagy pedig egy gyengébb multivitaminnal. Kár, hogy már nem lehet kapni, viszont érdemes kipróbálni az utódját, a multi plus profit, kicsit átalakított összetétellel, ha lesz rá lehetőségem, biztos kipróbálom.