Vital (X) Pack (30 pak.)

 / 3.8 5 vélemény
Trec Nutrition Vital (X) Pack 30 pak.
Ár: 5 550 Ft
Egységár: 185,00 Ft/pak.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Vital(X)Pack N-6

A Vital(X)Pack N-6 egy gondosan összeállított, kiegyensúlyozott összetételű táplálkozási termék, amely az atléták és a fizikailag és szellemileg fokozottan terhelt egyének diétájának tökéletes kiegészítője. A Vital(X)Pack N-6 gondoskodik a test számára megfelelően kiválasztott és egyensúlyozott tápanyagról vitaminok (A, C, B1, B2, B3, B5, B6, B11, B12, D, E, H), makro- és mikro-elemek (guarana, ginzeng) formájában. A termék tartalmaz továbbá olyan társ-faktorokat, melyek erősíti az immunrendszert és gyorsítják olyan organizmusok regenerálódását, mint a kolin, inozitol, PABA, nukleinsavak: RNA és DNA, bioflavonoidok, tengeri algák, Omega 3 zsírsavak, stb.

Intenzív edzés (különösen az izomnövekedés, állóképességnövelés, erőnlét és tömegnövelés időszakában), súlycsökkentő diéta vagy hosszantartó szellemi igénybevétel alatt megnövekedik testünk igénye a fenti tápanyagokra. Egy kevésbé kiegyensúlyozott és egyhangú étrend során nem jut a szervezetünk ezekből a tápanyagokból elegendő mennyiséghez ,ami gyakran szellemi gyengülést okoz, így csökkentve ezzel testünk ellenálló- és állóképességét, amely a koncentrációképesség hiányához, fásultsághoz és állandó fáradsághoz vezet.

A Vital(X)Pack N-6 egy többoldalú és átfogó hatékonyságú termék. Amellett, hogy segít helyreállítani szervezetünk egyensúlyát, támogatja egészséged és segít megőrizni a mindennapi vitalitást és lendületességet.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Ajánlott fogyasztás: napi 1 csomaggal étkezés közben vagy közvetlenül étkezés után. Kb. 300 ml folyadékkal ajánlott bevenni.

A legjobb hatékonyság érdekében a készítmény alkalmazása rendszeresen 6-8 héten keresztül ajánlott.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-02-23
Sziasztok!

Nagyon vacilálok a Multi Plusz Vitamincsomag (melyet már 4-5 hónapja használok) és e között a termék között. A Vital (X)-ben ugyan kevesebb magnézium illetve kalcium található ámde Guaranát, Spirulinát és Ginzenget is tartalmaz. Ezen felül a Vitaking több B és D vitamint tartalmaz, utóbbit "természetesebb" formában. Erős szellemi munkát végzek és heti 3-4x csinálok saját testsúlyos edzést. Ezt figyelembe véve melyiket ajánlanátok, melyik a "természetesebb"? Köszönöm a választ előre is.

válasz
2014-02-25
Szia!

Egyik sem természetesebb a másiknál. Ilyen értelemben nincsen köztük különbség. Ha a szellemi tevékenységedet is megtámogatnád egy kicsit, szerintem tegyél egy próbát ezzel. :)

Vevővélemények

sokkal jobban bírom az irodai munkát és a stresszt
2014-11-16
Két hónapja szedem, azóta éjszaka jobban alszom, nappal teli vagyok energiával, sokkal jobban bírom az irodai munkát és a stresszt.


De van egy kesernyés utóíze.