Animal Pak (44 pak.)

 / 4.7 58 vélemény
Animal Pak Animal Pak 44 pak.
Ár: 13 490 Ft
13 880 Ft
Megtakarítás:390 Ft 3%
Egységár: 306,59 Ft/pak.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Animal Pak

A VILÁG ELSŐ SZÁMÚ EDZŐ PAKJA

A világ 1-es számú megvásárolható edző pakja már huszonhét éve. 1984 óta több versenyző testépítő nőtt fel az Animal Pakon, mint bármilyen más testépítő kiegészítőn a történelem során. Miért? A válasz egyszerű. Az Animal Pak elvégzi a munkát. És hat! Először. Utoljára. Mindig.

A természet minden leleményességével úgy alkotta meg az emberi testet, mint az utolsó, teljesítménnyel rendelkező gépet. A tény az, hogy az emberiség hajnala óta testünk nagyon csekély mértékben változott. Mikor izmaink táplálásáról van szó, szükségünk van még a diétánkból megszerzett tápanyagokra is. De mikor eljön izmaink növelésének az ideje, furcsa módon szükségünk van az esszenciális aminosavak, karbok, vitaminok, ásványi anyagok és esszenciális zsírsavak (EFA-k) megadózisára és helyes összetételére. Csak az Animal Pak rendelkezik azzal, amire szükséged van. Te egy olyan ősállat fajta vagy, aki Animal (állati) intenzitással edz. Sokra van szükséged a fentiekből, és még valami kis extrára, melyet csak az Animal Pak nyújt. Ezért is töltöttük fel az Animal Pakot olyan teljesítmény optimalizálókkal, mint a PAK, IGF kolosztrum, nukleotidok, lipotropikus vegyületek, L-arginin, Protogén A, eleuthero és hasonlók. Minden csomagban több mint 55 kulcsfontosságú összetevő szédítő sorával bombáznak, mely összetevőket megfelelő mennyiségben, megfelelő időben szállítják, minden alkalommal. A minden egyes csomagban található 11 tabletta mindegyikét kimondottan úgy készítették, hogy szállítsa az árut. Az Animal Pak bevétele megvéd a táplálkozásbeli hiányosságok következményeitől. Miért törődnél Te ezzel? Minél nagyobb az edzési intenzitásod, annál gyorsabban és jobban növekednek idővel ezek a hiányosságok. Ha ez történik veled, végső fokon fejlődésed stagnálni fog. Meg fogsz állni a növekedésben. Talán már el is érted ezt! Hogy tovább tetézd a bajt, más kiegészítőket veszel be, és ugyanazok a hiányosságok elkezdik haszontalanná tenni azokat a drága kiegészítőket is. A mai kiegészítők közül sok támaszkodik "aktiválása" érdekében a te testedben megtalálható enzimekre és más anyagokra. A táplálkozásbeli hiányosságok azt jelentik, hogy ezek a kulcsfontosságú aktiváló szerek talán egyáltalán nem működnek, így olyan kiegészítőkre vesztegetheted el összes, nehezen megkeresett pénzed, melyek nem fognak, vagy nem tudnak hatni. Tekintsd az Animal Pakot kiegészítő programod öntöttvas serpenyőjeként, vagyis tested védelmének élvonalbelijeként. Amennyiben súlyokkal edzel, feltétlenül az Animal Pakkal kell edzened. Emlékezz, míg a legtöbb kiegészítő jött és ment, addig kevés, igazán értékes termék viszont, tényleg kiállta az idő próbáját. Ha felkészültél a legjobbra, lépj be a komoly testépítő táplálkozástudomány legmegbízhatóbbjának, az Animal Paknak a felhasználói közé.

A tasakban található 11 tabletta a testépítők számára legfontosabb vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak megfelelő arányú keverékét tartalmazza, ezenkívül a legkorszerűbb kiegészítőkkel segíti az edzést és az erő növelését. Az Animal Pak összetételét a legújabb kutatási eredmények alapján folyamatosan pontosítják a sportolók teljesítményének érdekében.

Ajánlott Fogyasztás: haladó testépítőknek, súlyemelőknek és sportolóknak ajánlott. Egy csomaggal kell bevenni 30 perccel étkezés után, edzés előtt. Versenyzőknek és intenzíven sportolóknak napi 2 csomaggal ajánlott. Sok folyadék fogyasztása ajánlott!!!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-08-22
udv 20:00 kor szoktam edzeni,mikor ideallis sszedni az Animal pakot ? Ugy olvastam reggel ,akkor a reggeli etkezes utan 30 percel ? :-) koszonom a valaszt elore is .

válasz
2017-08-24
Szia!

Ugyanazok a szabályok érvényesek rá, mint a többi multivitaminra. Legideálisabb reggelivel együtt megenni, nem muszáj 30 percet várni vele.

Vevővélemények

2019-02-06
Hát ez valami fantasztikus termék, a pénzét megéri valóban és nem is kell rá sajnálni. Azt mondanám más nem is kell komolyan mellé,csak ez mint legnagyobb vitamin minőségben is eleve, egy jó étrend mellé sokat enni/inni.. Tárogatásnál, vádlizásnál meg minden összképekben,minden más gyakorlatnál is nagyon megdobott ám erőre. pihentetőbben alszom, jobb a közérzetem, jobb a regeneráció is. a napi 2 csomagot versenyzőknek ajánlom inkább , 1 elég, edzés előtt fél órával.. hardcore szinten nyomathatod vele a vasat.