Multi Sport Ital (352 gr.)

 / 2.4 9 vélemény
VitaKing Multi Sport Ital 352 gr.
Ár: 6 200 Ft
Egységár: 17,61 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Multi Sport Ital

A Vitaking Multi Sport Ital C-vitaminnal és az immunrendszert támogató olyan tápanyagokkal szolgálja a szervezetet, mint a cink, vagy a mangán. A 7-féle B-vitamin és az arányosan összeállított elektrolitok feltöltik egy fizikailag megterhelő nap, vagy egy edzés után. Az oldott ásványok és vitaminok felszívódása gyorsabb, mintha tablettában nyelné le ezt a mennyiséget.

A nyári melegben, vagy a fizikai munka során a verejtékezés által elvesztett ásványi sók visszapótlására érdemes fokozottan figyelni. A verejtékkel távozó ásványi anyagokat (főleg kálium, kalcium, foszfor és magnézium) a Vitaking Multi Sport italpor tartalmazza és még az íze is remek. A C-vitamin elősegíti az immunrendszer normál működését.

Töltse fel magát energiával és pótolja a fizikai munka során elvesztett vitaminokat, és ásványi sókat!

Egy doboz 35 adag kellemes, málnás ízű italport tartalmaz.

Egy adagot egy pohár hideg vízben (kb. 1.5-2 dl) kell elkeverni, és azonnal fogyasztható. Egy pohár finom ital 18-féle értékes összetevőt tartalmaz, amelyek áldásos hatását fogyasztás után azonnal érezheti saját magán.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

1g C-vitamin
2015-09-02
Kerestem valamit nyaron dietas limonadehoz, kaptam hozza kupont, kiprobaltam. Hatasa meg sem kozeliti egy rendes BB-s multijet, ez ugye latszik is az osszetetelen. Gyakorlatilag ez egy 1g aszkorbinsav finom izben, semmi tobb.