Animal Pak Powder (99 gr.)

 / 3.0 2 vélemény
Animal Pak Animal Pak Powder 99 gr.
Ár: 4 590 Ft
Egységár: 46,36 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Animal Pack Powder

Az Animal Pack Powder-ben hatékony, komplex fehérjék, aminosavak, vitaminok és ásványi anyagok találhatók, azokkal a fejlett eszközökkel társítva, melyekkel keményebben és hosszabban tudsz edzeni. Mondhatni, hogy az intenzív edzések mellett kötelező szedni.

A termékben szénhidrátok, antioxidánsok, egészséges zsírsavak, emésztőenzimek is helyet kaptak, ezek elősegítik a jó anyagcserét, valamint azt, hogy az edzés valóban hatékony legyen. Az Animal Pak régóta közkedvelt a hardcore testépítő és erőemelő sportolók és versenyzők körében, nem véletlenül: a recept évről évre bebizonyítja rátermettségét izomgyarapodás, regeneráció és a jó kondi megszerzése, illetve megőrzése terén.

Használat:

Keverj össze 1-2 mérőkanál Animal Pak port bármilyen itallal (1,7-3,5 dl), fogyaszd naponta reggeli vagy étkezések mellett. Aki keményen edz, annak 2 mérőkanál a javasolt mennyiség.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Nem kerül fel a listámra.
2019-09-06
Termékmintaként kaptam egy kis dobozt. Az ízé nem rossz, de az oldódása elég gyenge. A pohár vízben kevergetős módszerrel nagyon csomós marad és töményen ráharapni nem élmény. Illetve az ára... Ennyi pénzért csak 6 adag? Értem, hogy van benne aminosav, meg ilyen-olyan izolátum, de egy multivitaminba minek? Azt senki nem a pár gramm animoért veszi. Pedig amúgy jó lenne az összetétele.