Superbody Kupa 2002 - I.kazetta

 
Body.Builder Superbody Kupa 2002 - I.kazetta
Ár: 990 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Superbody Kupa 2002 és IFBB Testépítő Kupa 2002

A 2002. április 27-én, a MOM-ban megrendezett Superbody Kupa (Újonc A és B, valamint Open kategóriák), és az IFBB Testépítő Magyar Kupa (-65kg, -70kg, -75kg, -80kg, -90kg és +90kg kategóriák) hivatalos videója. Szenzációs 137 perces film, mely felöleli a teljes versenyt mindhárom fordulóval (alapfordulatok, kötelező és szabadonválasztott gyakorlatok, stb.).

A Női Testépítő Magyar Kupa, a Junior Magyar Bajnokság, a Tehetségkutató Magyar Bajnokság, a Fitness Body és Fitness Forma Magyar kupa külön kazettán kapható!

Ez egy digitális (nem fizikai) termék

A terméket nem fizikailag fogod megkapni, hanem hozzáférést kapsz a megtekintéséhez, eléréséhez. Videó, könyv, képgaléria. A termékeket minden esetben a szerzői jog védi, és a megrendeléseddel elfogadod a digitális termékekre vonatkozó felhasználási feltételeket. A terméket ezen a weboldalon vagy jogosult megtekinteni, a megtekintés belépéshez kötött, belépni a rendeléskor használt e-mail címeddel és shop.builder jelszavaddal tudsz. A termék másolására, sokszorosítására a szerzők nem adtak engedélyt, csak és kizárólag a termék ezen formában történő megtekintésére leszel a megrendeléssel jogosult.

Amennyiben a terméket bankkártyás fizetéssel rendeled meg, a fizetés után azonnal hozzáférsz az anyaghoz, itt a termék oldalán. Amennyiben a terméket Banki utalás fizetéssel rendeled meg, az összeg beérkezésekor egy e-mailben értesít a rendszerünk arról, hogy hozzáférsz a videóhoz itt, a termék oldalán. Kivételesen megrendelheted a terméket utánvéttel is, ekkor a futár egy csomagot fog kivinni, amiben benne lesz egy kód, ennek a kódnak a begépelésével tudod majd feloldani a hozzáférést. A hozzáférés nem átruházható, csak ezzel a regisztrációval használható.

A digitális termék megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Kérlek, jelentkezz be!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények


    Az a vásárló aki ezt a terméket vásárolta a következőkből rendelt még: