ProMix (3,021 kg)

 / 4.8 22 vélemény
Scitec Nutrition ProMix 3,021 kg
Ár: 12 720 Ft
13 390 Ft
Megtakarítás:670 Ft 5%
Egységár: 4 210,53 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ProMix

3 TELJES FEHÉRJE KEVERÉKE

A PROMIX 3 teljes fehérjeforrás keveréke: tejsavófehérje, kazein (a másik tejfehérje) és szójafehérje. Egy fehérje akkor nevezhető teljesnek, ha ellátja a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat, (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin) amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz. A PROMIX gazdag fehérjében, ezért hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához.* A formulát taurinnal is kiegészítettük.

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás a Scitec Nutrition ProMix fehérjéhez:

Táplálkozási igénytől függően napi 1-2 adag (1-2 adagolókanál) PROMIX italpor ajánlott300 ml vízben , tejben vagy egyéb folyadékban feloldva. A Pro Mix alkalmazható bármelyik étkezés mellé, hogy megnöveljük annak fehérje tartalmát.

Allergén információ: Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-12-26
Üdv. Tökéletes ez edzes utáni turmixnak?

válasz
2018-02-05
Szia!

Közel sem, azonban ha az anyagi lehetőségeid ezt teszik lehetővé, jobb, mint a tiszta szója, de közel sem olyan jó, mint egy tejsavófehérje.

Vevővélemények

Nekem tetszik.
2016-03-30
Általában kevert fehérjét szoktam venni és a Power Proteinből fogyasztottam már el pár vödörrel. Nekem azzal sem volt bajom, de ez nekem kicsivel jobbnak tűnik. Ez ugyan százalékosan kevesebb fehérjét tartalmaz, de szerintem magasabb lehet a tejsavó aránya. Abból következtetek erre, hogy hígabb és ízre kevésbé szójás a turmix. Én edzés után is ilyet iszok szőlőcukorral. Lehet hogy kicsit lassabban szívódik fel, mint egy tiszta tejsavó, de szerintem amatőr szinten ennek nincs nagy jelentősége. Vaníliásat vettem, az íze nem nyújt nagy élményt, de rossznak sem mondható. Az oldódása kiváló, nem puffaszt, úgyhogy merem ajánlani.