Power Protein (0,908 kg)

 / 4.0 127 vélemény
PowerTrack Power Protein 0,908 kg
Ár: 4 665 Ft
5 445 Ft
Megtakarítás:780 Ft 14%
Egységár: 5 137,67 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Power Protein

A Power Protein egy magas fehérje tartalmú, kedvező árú protein mátrix kezdő és haladó testépítők számára. A Power Protein három népszerű fehérjetípus, a növényi eredetű szójaprotein izolátum, az állati eredetű tejsavó protein és kazein felhasználásával készül, egyesítve a fehérjék egyedi tulajdonságait.

Mivel mind lassan (kazein) és gyorsan (tejsavó protein) felszívódó fehérjét is tartalmaz, az aminosavak adagolása ideális, ami egyenletes és hosszan tartó megfelelő mennyiségű aminosav ellátást biztosít az izmoknak.

Külön-külön is érvényesülnek a felhasznált proteinfajták jótékony hatásai. A tejsavó protein immunrendszer erősítő tulajdonsággal rendelkezik, továbbá jelentősen csökkenti a kemény edzés után fellépő esetleges izomfájdalmakat. A szója protein izolátum rendszeres napi fogyasztása bizonyítottan elősegíti a vér koleszterin- és triglicerid szintjének csökkenétét.

A Power Protein tartalmaz még taurint, mely folyamatos energiaelláttást biztosít az edzés során, L-glutamint, mely jelentős szerepet játszik az izmok edzést követő regenerálódásában és sejttérfogat növelő hatásának köszönhetően az izmok feszesebbé és teltebbé válnak.

A Power Protein tartalmazza az izomépítéhez szükséges legfontosabb 12 féle vitamint is.

Adagolás:

Reggel, edzés után és/vagy lefekvés előtt 25g.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-09-17
Hello tűcsök fehérjétek nincs ? :)

válasz
2015-09-21
Szia!

Már nincsen sajnos. :) Ami volt, azt megettük.

Vevővélemények

Kategóriájában nem rossz, de a kevesebb néha több
2016-05-10
A sport és táplálkozásbeli témában még kevésbé járatos korszakomban vettem, még az elején. Ami csak másodlagos: ízre egész jó a csokis, laktat is, bár nagyon kiérződik a szója. Barátnőm vaníliásat rendelt, annak kifejezetten mű, rossz íze volt, nem is itta meg az egészet, legfeljebb sütibe, liszthez keverte. Negatívum: gyenge minőség. Puffaszt, nekem nem tesz jót a szója. Bár ennyi pénzért szerintem nem is lehet többet várni tőle. Meg hát nem zsákbamacska, rajta van, hogy kevert fehérje és szója van benne. Hasznos fehérjetartalma relatív alacsony. Itt is igaz, hogy inkább kevesebbel, de jobb minőségűvel jobban járunk, ha az ár a mérvadó szempont. Jelenleg Scitec piros vödrösét használom -tejsavó fehérje (pontos nevét most így nem tudom fejből).