Power Protein (0,3 kg)

 / 3.4 20 vélemény
PowerTrack Power Protein 0,3 kg
Ár: 1 735 Ft
2 020 Ft
Megtakarítás:285 Ft 14%
Egységár: 5 783,33 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Power Protein

A Power Protein a legújabb fejlesztésű magas fehérje tartalmú nagyon kedvező árfekvéső protein mátrix kezdő és haladó testépítők számára. A Power Protein a három legnépszerűbb fehérjefajta- a növényi eredetű szójaprotein izolátum, az állati eredetű tejsavó protein és kazein – felhasználásával készül, egyesítve a fehérjék kiváló tulajdonságait.

Mivel mind lassan (kazein) és gyorsan (tejsavó protein) felszívódó fehérjét is tartalmaz, az aminosavak adagolása ideális, ami egyenletes és hosszan tartó megfelelő mennyiségű aminosav ellátást biztosít az izmoknak.

Külön-külön is érvényesülnek a felhasznált proteinfajták jótékony hatásai. A tejsavó protein immunrendszer erősítő tulajdonsággal rendelkezik, továbbá jelentősen csökkenti a kemény edzés után fellépő esetleges izomfájdalmakat. A szója protein izolátum rendszeres napi fogyasztása bizonyítottan elősegíti a vér koleszterin- és triglicerid szintjének csökkenétét.

A Power Protein tartalmaz még taurint, mely folyamatos energiaelláttást biztosít az edzés során, L-glutamint, mely jelentős szerepet játszik az izmok edzést követő regenerálódásában és sejttérfogat növelő hatásának köszönhetően az izmok feszesebbé és teltebbé válnak.

A Power Protein tartalmazza az izomépítéhez szükséges legfontosabb 12 féle vitamint is.

Adagolás:

Reggel, edzés után és/vagy lefekvés előtt 25g.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-07-24
szia.főzéshez mennyire jó ez a fehérjés cucc?köszi a választ

válasz
2014-07-25
Szia!

Tökéletesen megfelel a célnak.

Vevővélemények

Megfelelő
2016-08-15
Megfelelő, az íze már kevésbé, de ennyi pénzért nem vártam gasztronómiai élvezeteket!