Chela-Ferr Bio-Complex (30 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
Olimp Sport Nutrition Chela-Ferr Bio-Complex 30 kap.
Ár: 1 590 Ft
Egységár: 53,00 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Chela-Ferr Bio-Complex

Vasra fel!

A vas amolyan jolly-joker a szervezetünkben, sok helyre bedolgoz egy keveset. Azonban legfőbb feladata a vérben található oxigén sejtekhez szállítása. Sokan orvosi javaslatra kezdenek el vasat szedni, ami egy jó ötlet, hiszen a normál étkezésünkkel nem viszünk be eleget. A Chela-Ferr Bio-Complex, amint a neve is mutatja egy komplex készítmény kiegészítve C, B6, B9 és B12 vitaminokkal.

Hogy miért válaszd a Chela-Ferr Bio-Complexet? Mert baromira nem mindegy milyen vasat használsz: szerves kötésűt vagy szervetlent. A szervetlen vasat csak nagyon csekély mértékben tudja a szervezet hasznosítani (még B-12 és C-vitamin kíséretében is, amik a felszívódását hivatottak elősegíteni), a szerves vas ezzel ellentétben jóval nagyobb hasznosulási mutatókkal bír. Utóbbi csoportba tartozik a Chela-Ferr is, tehát ha olyan vaskészítményt szeretnél, ami nem a lefolyóban végzi, akkor megtaláltad. ;)

A Chela-Ferr Bio-Complex szedési javaslata

A szedése nem egy nagy hadititok: napi egyetlen kapszulával érdemes számolnunk a kiemelkedő felszívódásnak köszönhetően. Ezt az adagot bármelyik étkezésünk mellé időzíthetjük.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

A jó erős vas
2016-08-15
Mióta ezt szedem, helyreállt a szervezetem vas szintje. Nagyon jó termék.