Túrótorta mikróban

 / 4.9
Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Volt már egy mikrós torta a Builder Gasztro-ban, de ez még annál is egyszerűbb, és bár cseppet sem mondható diétásnak, mindenképpen mentes mindenféle szeméttől, így bátran beilleszthető egy tömegelő étrendbe.


Túrótorta mikróban recept - hozzávalók

Hozzávalók

A recept elkészítése lépésről lépésre

1. Keverd össze a tojásokat a nyírfacukorral, majd tedd bele a kuszkuszt, a kókuszzsírt és a túrót, végül a fehérjeport. A sorrendnek nincs jelentősége :)

Túrótorta mikróban elkészítés - I. lépés Túrótorta mikróban elkészítés - II. lépés Túrótorta mikróban elkészítés - III. lépés

2. Ha szükséges. botmixerrel tedd homogénné a masszát.

Túrótorta mikróban elkészítés - IV. lépés

3. Tedd hőálló jénai tálba a masszát. Mikróban 750 Watton "papíron" 8 percig melegítsd lefedve, majd 2 percig lefedés nélkül. A gyakorlatban ez változhat, esetünkben pl. továbbb kellett melegíteni.

Túrótorta mikróban elkészítés - V. lépés Túrótorta mikróban elkészítés - VI. lépés

4. Frissen tálald, mert ha hosszan áll, akkor hajlamos picit kiszáradni!

Tápanyagtartalom

Energia: 1365 kalória

Fehérje: 100 gramm

Szénhidrát: 68 gramm

Zsír: 77 gramm

Íme a végeredmény:

Túrótorta mikróban - elkészült!

Végül pedig itt a mikróban elkészíthető túrótorta elkészítése "élőben", hogy még egyszerűbb legyen a dolgod


Kapcsolódó cikkek
Elképesztő sikerszéria: sorozatban a második kajánkat nem rontottuk el! ...
Menzás időket idéző ízek, szemét hozzávalóktól mentesen, egészségesen, és kis extrával elkészítve: igen, ez a mi paradicsomos húsgombóc receptünk!...
Ha már úgyis mutattunk nektek lazacos recepteket, eljött az ideje, hogy megmutassuk a legegyszerűbb és leggyorsabb, de nem kevésbé finom változatát is, egy kváz...
Kezdjük ott, hogy még maga Fittmarket Tomi sem hitte el, hogy így meg lehet csinálni az édesburgonyát és ilyen jó lesz. A tökíz-kiküszöbölési technika márpedig ...
A háborús időkben nemhogy hús, de vaj se nagyon jutott az emberek asztalára. Abból főztek, amijük volt. Így született meg az élesztőpástétom receptje is...
Finom csirkerizs 1 perc alatt? Simán! ...
Pancake recept, szemét hozzávalóktól mentesen! Testépítés barát, fehérjében gazdag, igazán ízletes finomság, teljesen saját fejlesztésű recept alapján. Mindenké...
Méltatlanul hanyagoltuk a hüvelyeseket a Builder Gasztro-ban - egészen mostanáig! Próbáld ki ezt a fenséges ízvilággal rendelkező, fehérjedús lencsesaláta recep...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!

Kérdés
2017-03-17
Hello!
Érdeklődnék, hogy mindegy milyen fehérje porból készül egy-egy ilyen recept? (kazein, izolátum, koncentrátum) Tehát, hogy melyik hogyan reagál a sütésre/melegítésre, meg melyiknek milyen lesz az állaga utána, vagy az egyes receptekhez ilyen fehérje jobb, a másokhoz pedig olyan? Mert erről általában nem szokott szó esni.

válasz
2017-03-20
Szia!

Ez most kimondottan koncentrátum volt. De sütőshez a kazein is kiváló pl.
Izolátumnak nem látom értelmét, itt nem a minél gyorsabb felszívódás a lényeg.