Storm (759 gr.)

 / 4.2 5 vélemény
Universal Nutrition Storm 759 gr.
Ár: 12 990 Ft
Egységár: 17,11 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Storm

Ha nagyobb súlyokat akarsz emelni a teremben, és még több izmot pakolni a testedre, akkor ne keress tovább! A magas cukortartalmú kreatin-transzporterek ideje lejárt, nem zsírt akarunk felhalmozni, hanem sziklakemény izmokat!

A leghatékonyabb kreatin analógok tökéletes mátrixa, a forrdalmian új és szabadalommal védett magnézium kreatin-keláttal, nitrogén-monoxd fokozókkal és inzulin-optimalizálókkal olyan erőteljes erőszint- és száraz izomnövekedést garantálnak, melyre korábban egyetlen formula sem volt képes! A hatást nem csupán azonnal érezni, de néhány napon belül a tükörben is látni fogod!

Felsőbbrendű transzportrendszer

Az iNOXsulin-7 a Storm egyedülálló szállítórendszere, mely az aktív hatóanyagok rekord sebességű felszívódását, hosszan tartó hatását és gyakorlatilag tökéletes hasznosulását garantálja! Az eredménye bőrrepesztő bedurranás, kirobbanó erőszint és instant növekedés!

4 egyedülállóan hatékony kreatin-analóg

A Storm 4 kreatin-analógot tartalmaz, olyan tökéletes arányban, mely maximális kreatin-szaturációt produkál! A szabadalommal védett magnézium kreatin-kelát, dikreatin-malát. trikreatin-malát és kreatin-monohidrát precíz keveréke az iNOXsulin-7 forradalmian új technológiájával egésznapon át tartó, megállíthatatlan anabolizmust garantál!

A Storm kizárólag a legjobb és leghatékonyabban keratinokat tartalmazza. Mindezt megfejeltük egy adag nitrogén monoxid (NO) termelést serkentő és más inzulin hatású hatóanyaggal hogy a Storm transzport rendszere a valaha alkalmazott leghatékonyabb sejtméret növelőjévé tegye ezt a terméket, mely fellelhető a piacon.

Felhasználási javaslat:

Táplálék kiegészítőként alkalmazva erőteljes sejtméret növelő hatású. Keverj el 300ml hideg folyadékban 1 mérőkanál port. A nagyobb hatékonyság érdekében, fogyassz egy adaggal 30 perccel edzés előtt és a másodikat 30 perccel edzés után. A Storm-ot alkalmazhatod együttesen a Shock Therapy-val.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-03-08
Helo! kb. 10 éve edzem, és kreatint még soha nem használtam. A célom az izomntömeg növelés. A STORM-ot vagy az MHP Dark Matter készítményét ajánlanád-e? Melyik terméket lehet folyamatosan szedni akár 4-5 hónapon keresztül is. Mennyi ideig szedhetők a termékek folyamatosan. Köszi

válasz
2018-02-05
Szia!

Mindkettő jó termék. Igazából pénztárca függő melyiket választod. A Dark Matter-ben sajnos nincs részletezve, hogy pontosan mi van, mint a Storm -nál.
Viszont mivel mindkettő komplex termék ezért folyamatos szedésre egyiket se ajánlom. Egy sima monohidrát kreatint tudnál folyamatosan kúraszerűen szedni.

Vevővélemények

2009-03-02
Aki rászánja magát egy kreatinkúrára ilyet vegyen. BCAA-val és L-glutaminnal elég szép eredményt hozhat. Lehet kicsit soknak tűnik az ára, de gondoljátok meg most: ez egy kreatinmátrix nitrogén-monoxiddal amit ha külön vennél meg dobozonként na akkor lennél igazán gondban.