TCM Xplode (220 gr.)

 / 5.0 1 vélemény
Olimp Sport Nutrition TCM Xplode 220 gr.
Ár: 2 990 Ft
Egységár: 13,59 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

TCM Xplode

A táplálékkiegészítők piacán nem volt még egy olyan robbanás, mint amit a kreatin betörésekor tapasztalhattunk. Nem is véletlenül. Nincs még egy kiegészítő, ami olyan érezhető és látható hatást produkálna, mint a kreatin.

Hogy mit csinál a kreatin? Tök érthetően leírva a következő hatásokra számíthatsz:

  • Vizet vonz az izomsejtekbe, így azok hidratáltak lesznek, nő a méretük, és az erejük. Láthatod, hogy ez még nem "igazi" izomnövekedés, azonban ennek hatására keményebben, nagyobb súlyokkal tudsz edzeni, és emellett maga a hidratált környezet eleve előnyös az anabolizmus, azaz az izomépítés szempontjából
  • Az energiatermelő folyamatokban vállalt szerepének köszönhetően az edzésen az energiaszintet is megnöveli - de tudunk idős emberekről is, akik rehabilitációs célokra alkalmazták a kreatint, sikerrel.

Láthatod, hogy ezeknek az előnyöknek mind az erősportokban, mint egyéb sportágakban, de akár a mindennapi életben is hasznukat veheted.

A kreatin-monohidrátnak viszont van egy rossz tulajdonsága: az arra érzékenyek nem emésztik túl jól, amivel nem sok mindent lehet kezdeni. Pontosan erre az esetre lett kitalálva a tri-kreatin malát, ami egy módosított monohidrát tulajdonképpen. A hozzákapcsolt almasav molekulának köszönhetően egészen máshogy viselkedik az emésztőrendszerben és ami a legfontosabb: nem terheli a gyomrot! Ez remek hír azoknak, akik érzékenyek a monohidrátra.

A TCM Xplode szedése

Komplett cikket írtunk a kreatin szedéséről, amit ide kattintva tudsz elolvasni. Dióhéjban: Egy hétig szedj testsúlyod/3=ennyi gramm kreatint, szénhidrátos étkezések előtt és edzések után. Ez a feltöltési szakasz. Ezt követően szedd ennek a mennyiségnek a felét, ugyancsak edzés után, valamint szénhidrátos étkezések előtt. Szedheted feltöltés nélkül is, ebben az esetben a szintentartó adagot szedd kezdettől fogva.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Remek kreatin forrás
2017-10-14
Egy komplex terméket kerestem, amivel praktikusan, gyorsan megoldható a napi kreatin bevitel, ezért esett erre a választásom, és nem bántam meg :-) Napi 2x4grammot fogyasztok, este és reggel. Nem csináltam belőle betöltést, mivel nem láttam szükségét. A narancsos íz rendben van, kicsit retrós a gyermekkorom narancsos pezsgőporát idézi. Nekem bevált, érezhetően telít ezért nagy kedvencem. A pohárban sem marad vissza szinte semmi utána.