TCM Mega Caps (400 kap.)

 / 5.0 2 vélemény
Olimp Sport Nutrition TCM Mega Caps 400 kap.
Ár: 7 590 Ft
Egységár: 18,98 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

TCM MEGA CAPS

A Tri Creatine Malate-ról kimutatták, hogy növeli a testsúlyt, a szálkás izomzatot, az izomerôt, javítja a szív- és érrendszer muködését és általában véve a sportteljesítményt. Mindemellett a Tri Creatine Malate különösen hatékony az izmok forgatónyomatékának és a hirtelen erôkifejtésnek a növelésében, fenntartja a szabad tesztoszteronszintet és megelôzi a katabolizmust.

Kreatin, egy hozzá kapcsolódó malátcsoporttal

A trikreatin-malát egy három kreatinmolekulából álló vegyület, amely egy almasav-molekulához kapcsolódik. A kötés a gyomorsavban bomlik fel, és tiszta kreatin (nem kreatin-monohidrát) és almasav szabadul fel. Ezek mindegyike azonnal felszívódik a beleken keresztül. Az almasav segíti a megfelelô izomteljesítményhez szükséges energiatermelést, és lehetôvé teszi, hogy a szervezet hatékonyabban termeljen ATP-t.

A trikreatin-malát jobban oldódik vízben, mint a közönséges kreatin-monohidrát, megelôzi a gyomorszakadás kockázatát és jobban hat az ATP-ciklusra. A trikreatin-malátot fogyasztók arról számolnak be, hogy állóképességük nôtt, gyorsabban regenerálódnak a kellô hosszúságú edzés után, és nem tapasztaltak puffadást vagy bôr alatti vizesedést.

Nincs vizesedés

Ez a kreatinsó nem okoz vizesedést, mint a kreatin-monohidrát, mert kémiai felépítése nem tartalmaz vízmolekulát. Így a teljes hidratálás és térfogat-növekedés az izomsejtekben megy végbe, nem a gyomorban, amivel egészében megelôzi a puffadást.

Adagolás

Napi három alkalommal 2 kapszula - reggeli előtt, edzés után valamint lefekvés előtt. Ne lépd túl a maximális napi dózist!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-02-08
Szia, ez mehet reggel együtt a Ulisses Shaper-el éhgyomorra,majd utána egy fehérjeshake, majd egy reggeli zab vagy szendvics? Köszi a választ!

válasz
2017-02-08
Szia!

Igen, mehetnek együtt.

Vevővélemények

Nagyon jó
2016-10-10
Nagyon jól hozza az erőt és a száraz izmot, kb 4-5 hét szedés után kezdtem érezni, hogy edzésről edzésre erősödöm és a test struktúrája, összetétele is előnyös irányba mozdul el. Napi 6 szemet szedek belőle, 2 ébredés után, 2 délben, 2 lefekvés előtt.