TCM Mega Caps (120 kap.)

 / 5.0 2 vélemény
Olimp Sport Nutrition TCM Mega Caps 120 kap.
Ár: 2 900 Ft
Egységár: 24,17 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

TCM MEGA CAPS

A Tri Creatine Malate-ról kimutatták, hogy növeli a testsúlyt, a szálkás izomzatot, az izomerôt, javítja a szív- és érrendszer muködését és általában véve a sportteljesítményt. Mindemellett a Tri Creatine Malate különösen hatékony az izmok forgatónyomatékának és a hirtelen erôkifejtésnek a növelésében, fenntartja a szabad tesztoszteronszintet és megelôzi a katabolizmust.

Kreatin, egy hozzá kapcsolódó malátcsoporttal

A trikreatin-malát egy három kreatinmolekulából álló vegyület, amely egy almasav-molekulához kapcsolódik. A kötés a gyomorsavban bomlik fel, és tiszta kreatin (nem kreatin-monohidrát) és almasav szabadul fel. Ezek mindegyike azonnal felszívódik a beleken keresztül. Az almasav segíti a megfelelô izomteljesítményhez szükséges energiatermelést, és lehetôvé teszi, hogy a szervezet hatékonyabban termeljen ATP-t.

A trikreatin-malát jobban oldódik vízben, mint a közönséges kreatin-monohidrát, megelôzi a gyomorszakadás kockázatát és jobban hat az ATP-ciklusra. A trikreatin-malátot fogyasztók arról számolnak be, hogy állóképességük nôtt, gyorsabban regenerálódnak a kellô hosszúságú edzés után, és nem tapasztaltak puffadást vagy bôr alatti vizesedést.

Nincs vizesedés

Ez a kreatinsó nem okoz vizesedést, mint a kreatin-monohidrát, mert kémiai felépítése nem tartalmaz vízmolekulát. Így a teljes hidratálás és térfogat-növekedés az izomsejtekben megy végbe, nem a gyomorban, amivel egészében megelôzi a puffadást.

Adagolás

Napi három alkalommal 2 kapszula - reggeli előtt, edzés után valamint lefekvés előtt. Ne lépd túl a maximális napi dózist!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-02-04
Lehet, hogy én nem látom, de egy kapszula hatóanyagtartalma sehol nincs feltüntetve. Legyetek szívesek ezt megírni, mert így nem lehet vele tervezni.
Köszönettel: Krisztián

válasz
2016-02-04
Szia!

Felkerült az összetétel-e.
1 kapszula 1100mg Tri-creatine malátot tartalmaz.

Vevővélemények

2018-09-30
A hatóanyag tartalmához képest nem olcsó, de cserébe hat, mint a monohidrát, de nem vizesít és nem okoz gyomorpanaszokat. A kapszulás kiszerelés miatt pedig a tri creatine malate savanyúságát sem lehet érezni. Ajánlom.