Tri-Creatine Malate (300 gr.)

 / 4.4 45 vélemény
BioTech USA Tri-Creatine Malate 300 gr.
Ár: 3 030 Ft
Egységár: 10,10 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

TRI CREATINE MALATE

TRIKREATIN-MALÁT POR. ÍZTELEN.

1 ADAGBAN:

Háromszoros kreatin

A Tri Creatine Malate minden adagja 5000 mg trikreatin-malátot tartalmaz. A trikreatin-malát egy három kreatinmolekulából álló vegyület, amely egy almasav-molekulához kapcsolódik. A kötést a gyomorsav bontja fel, amivel tiszta kreatin szabadul, majd szívódik fel. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A trikreatin-malát az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan 100%-ban biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagok.

Felhasználási javaslat:

Keverjen el 5 g terméket (1 adag) 200 ml vízben vagy gyümölcslében. Fogyassza 20 perccel edzés előtt. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-11-23
Hogyan kell szedni ezt a terméket ? Vettem régebben ugyan ilyet, csak kapszulásban , abból napi 3*2 tablettát fogyasztottam reggeli előtt, kondi után, vacsora előtt. Ennél a terméknél hogy kell? Kondi előtt vízzel, vagy kondi után a turmixba? A töltési időszakban(ennek hány napnak kell lennie?) és azon kívül mennyit fogyasszak belőle ? 176cm/87kg

válasz
2018-02-05
Szia!

Kétféle metódusban szedheted: pótló jelleggel, illetve kúraszerűen. Ezekről itt olvashatsz bővebben: A kreatin szedése builder-módra.

Vevővélemények

Valami változott
2015-04-15
Sziasztok, régebben használtam már ezt a terméket, még a régi dobozolással. Azóta viszont talán a dobozon kívül a creatin is változott. Hatása az, amit elvárok tőle, viszont az oldódása valami katasztrofális. Amint vízbe teszem, összeáll kicsi darabokban, és nem nagyon akar feloldódni, hiába is küszködök vele. Ízre nincs semmi baj vele, hiába sírnak sokan miatta. Sokkal kevésbé savanyú, mint az ascorbin-sav. Egy kicsit acidos, de ennyi. Nekem a mono nem hatott úgy, ahogy vártam, ez a termék jobb számomra mindenképp. Persze egyénfüggő, de próbát megér annak, aki eddig még nem próbálta. Komplexebb creatin keverékeknél ez is dominál, mint komponens. Üdv!
Megéri az árát
2015-07-19
Az Attack 2.0 mellé kerestem egy kevésbé összetett, de jó minőségű kreatint, ami stimuláns mentes. Erre termékre esett a választásom. Kezdeném a negatív dolgokkal, szerencsére nem sok van és elhanyagolható. A termék oldódása rossz, sőt... hiába shake-eltem fél percig, kis csomók mindig maradnak, nem igazán oldódik fel. Az íze a C-vitaminra emlékeztet, szóval készüljetek fel, hogy igen keserű. Ez legyen amúgy a két legnagyobb gond vele...


Edzések előtt még mindig az Attack-et használom, mivel több benne az adalékanyag és jobban felpörgetett, edzés kedvet adott. Azonban súlyemelés után, nyújtás előtt ebből ittam meg 7-8 grammot glutaminnal keverve. Próbáltam edzés előtt is, éreztem azt, hogy nem annyira hoz szintbe, mint a másik termék. A kettő kombinált szedése jóval nagyobb erőszintet és látványosabb növekedést hozott, mint régen, csak a Támadás. Aki vállalkozó kedvű, szeretne kétfajta jó kreatinnal megismerkedni és nem célja, hogy edzés előtt, mindenféle szív robbantó stimulánst magába toljon, annak bármelyiket merem ajánlani. Kúra szerű szedésük a megfelelő edzésmúlt után jelentős teljesítmény és izomméret növekedést okoz!