Tribulus (60 kap.)

 / 5.0 3 vélemény
Pro Nutrition Tribulus 60 kap.
Ár: 3 400 Ft
Egységár: 56,67 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRITION TRIBULUS

Félsz az anabolikus szteroidoktól, de szeretnél természetes úton rövid idő alatt nagyot nőni? Próbáld ki a Pro Nutrition Tribulusát, amely kapszulánként 700 mg hatóanyagot tartalmaz!

Klinikai tanulmányok kimutatták, hogy a Tribulus Terrestris, amely egy gyógynövénykivonat, nemcsak pozitív hatással van az anabolikus folyamatokra, de az étvágy növelésére és az immunrendszer erősítésére is alkalmas.

A Pro Nutrition Tribulus hatóanyaga a protodioscin (30%), ami a szakirodalom szerint a dehidro-epiandroszteron (DHEA) előanyaga, így a Tribulus közvetve a tesztoszteron-termeléshez is hozzájárul. A DHEA egy mellékvese-hormon, ami a tesztoszteron-szintézis egyik köztes anyaga. A tudósok szerint a DHEA képes magasan tartani az endogén tesztoszteron-termelődést, ami elősegíti a sovány izomtömeg növekedését és a zsírtömeg csökkenését. További vizsgálatok alapján az LH (luteinizáló hormon) szintjének növelésével a tesztoszteron-termelést fokozni tudja. A hormonszintnek e két különböző módon történő befolyásolása anabolikus hatású, növeli a nemi vágyat, a szexuális teljesítőképességet, erőt és az izomtömeget.

Kutatási eredmények szerint 750 milligramm Tribulus 41%-kal megnöveli a tesztoszteron- és 71%-kal az LH-szintet. A Pro Nutrition a világ legjobb minőségű tribulusát alkalmazza, ami 70-75%-os szaponin tartalommal bír!

Felhasználási javaslat:

Naponta 1-2 adag (1-2 kapszula) étkezések között elosztva.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-05-22
Helló
Az a kérdésem,hogy a Tribikus+-brutal anadrol és az AMS jó trió?Kösznöm!

válasz
2015-05-26
Szia!

Teljesen okés!

Vevővélemények

Nagy erőt ad
2016-12-28
Nagyon nagyon jó termèk örülök hogy a Tribulust választottam nagy erőt ad ès nagy magabiztosságot ad az edzéseken mindenkinek ajánlom