Tribulus 625 Caps (100 kap.)

 
Optimum Nutrition Tribulus 625 Caps 100 kap.
Ár: 4 990 Ft
5 790 Ft
Megtakarítás:800 Ft 14%
Egységár: 49,90 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Tribulus 625mg - 40% Szaponin!

A hatékony, biztonságos tesztoszteron prekurzor fenntartja az optimális hormonszintet!

A Tribulus Terrestris gyógynövény, amelynek szaponinját és alkaloidjait kivonják és izolálják, majd a libidó fokozására használják. A testépítésben is használják, mint hatékony anabolikus szert, izomtömeg-növelésre.

A vizsgálatokban 212 férfi vett részt, akik egyhangúlag állították: a termék növeli a libidót, erősíti, és sűrűbbé teszi az erekciót és gyorsítja a szexuális reflexeket (új erekcióra tesz képessé az aktust követően). Más pozitív hatásai: csökkenti a koleszterinszintet, pozitív pszichés hatásai vannak: javítja az önbizalmat és a hangulatot. A klinikai vizsgálatok nem jeleztek mellékhatásokat, és az állatkísérletek szintén nem mutattak ki kellemetlen, nem kívánt hatásokat a központi idegrendszerre vagy a keringésre.

A férfiak esetén, a tribulus terrestris (királydinnye) növeli a libidót, javítja a spermaképződést és az erekciót, növelheti a tesztoszteron-szintet. Nők esetén szintén növeli a libidót, javítja a peteérést, csökkenti a menopauza tüneteit, csökkenti az apátiát és agressziót.

Javasolt használat: étrend-kiegészítőként fogyassz napi 1-2 kapszulát, lehetőleg reggelihez és vacsorához, vagy kövesd az orvos vagy szakképzett dietetikus tanácsait.

Bármilyen testsúlycsökkentő program elkezdése előtt kérjen tanácsot kezelőorvosától. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálásra, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-11-09
Üdv!
Szerintetek melyik teszto fokozó érné meg jobban, Tribulus 625 Caps vagy STEEL ROCKET?
Válaszodat előre is köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia!

Én a Steel Rocket-re szavazok. Sokkal komplexebb termék, több irányból támad, és tribulust is tartalmaz más modernebb hatóanyagok mellett, míg ez a termék csak tisztán tribulus.

Vevővélemények