Tribusteron 90 (120 kap.)

 
Olimp Sport Nutrition Tribusteron 90 120 kap.
Ár: 5 990 Ft
Egységár: 49,92 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

OLIMP TRIBUSTERON 90

Az Olimp Tribusteron 90 por alakban tartalmaz puncturevint (tribulus terrestris), ami glikozid forrás, szteroid szaponint (főleg protodioszcin és protogracillin, diosgenin, ruscogenin, gitogenin és tigogenin), alkaloidákat (harman derivatívok: harman és harmin) és bioflavonoidokat. A tribulus terrestrisben található bioaktív elemek dokumentáltan anti-mikrobálisak, immun-stimulálók és rákellenes hatásuk is van, valamint csökkentik a vér koleszterinszintjét. A termék a hormon egyensúlyra is hatással van, de a fiziológiai hormonszabályozás zavarása nélkül. Nem hormonkészítmény, de bizonyos összetevői (szaponin) okozhatnak jelentős növekedést a tesztoszteron szintben a férfiaknál és az ösztrogén szintben a hölgyeknél, de még egészséges mértéken belül. Az Olimp Tribusteron 90 stimuláló és erőt adó hatású – növeli a test vitalitását és erejét, aktiválja az anabolikus folyamatokat és fokozza a teljesítőképességet. Ezen túl, afrodiziákum is, növeli a libidót, a szexuális zavarok egyes tüneteit orvosolja. Várandós és szoptató hölgyek kivételével felnőttek számára javallott, és csak felnőttek számára!

HASZNÁLAT

Vegyen be 1-2 kapszulát naponta, legjobb éhogymorra, de ha teljesen nyugodt szeretne lenni a terméket illetően, akkor konzultáljon orvosával. Gyermekektől távol tartandó, a napi adagot ne lépje túl!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-01-21
Üdv! Én azt kérdezném, hogy a leghatásosabb napi 4-et ajánlottak. Valóban jó a 4? Pl 2x2 reggel és este. Vagy mikor a legjobb?
Köszi a választ!

válasz
2012-01-22
Napi 2x1 bőségesen elég belőle. Reggel és este, igen.

Vevővélemények