Tribulus Terrestris Turbo (120 kap.)

 / 3.6 10 vélemény
Nutrend Tribulus Terrestris Turbo 120 kap.
Ár: 5 490 Ft
6 490 Ft
Megtakarítás:1 000 Ft 15%
Egységár: 45,75 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Tribulus Terrestris Turbo

  • 500 mg TRIBULUS TERRESTRIS kapszulánként.
  • A kivonat 60% szaponin tartalmú.

A Tribulus Terrestris növény kivonata - melyet „természetes viagra“ néven ismernek, a magas szaponin tartalmának köszönhetően, ami emeli a tesztoszteron szintet. Nem csupán a libidó emelésére alkalmas, de javítja a hangulatot és növeli az önbizalmat is. A TRIBULUS TERRESTRIS azért is annyira kedvelt, mert a tesztoszteron szint emelésen túl gyorsítja az anyagcserét is. Növeli az izomtömeget, az erőszintet, az állóképességet, fokozza a szellemi és fizikai regenerációt. A TRIBULUS TERRESTRIS ezentúl csökkenti a testzsír százalékot és a koleszterin szintet, méregteleníti a májat és a vizelési problémákat is megoldja.

Alkalmazás:

Tesztoszteron szint emelésre (akár 30 %-kal). Erőszint és állóképesség fejlesztésre. Izomtömeg növelésre. Szellemi és fizikai regenerációra. Libidó fokozásra (mindkét nem). Az anyagcsere felgyorsításra. A vitalitás növelésére és az immunrendszer erősítésére.

Javasolt használat:

Maximum 1 kapszula naponta étkezés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-06-04
Helló A vérnyomásra milyen hatással van? Hmb mellé mehet?

válasz
2017-06-06
Szia!

Nincs hatással a vérnyomásra. Nyugodtan szedhetőek együtt is.

Vevővélemények

ki kell próbálni
2018-09-21
Sok mítosz kering a tesztoszteron termelésről és stimulánsokról a férfiak körében, vannak mellette és ellene szóló érvek. Ez az anyag nekem bevállt. Javít az erőszinten akár sokat, nem okozott semmilyen mellékhatást de napi 1 szem kevés, nekem kellett a napi 3x1, hogy megmozduljon a szervezetem. 3 hónapig szedtem, aztán jött a pihenő 3 hónap, és semmilyen mellékhatás sem volt a szer kihagyása után. Ha száraz izom kell, akkor ez az agyag legyen része az étrendednek!