Winner Bomb Stack (szett)

 
Scitec Nutrition Winner Bomb Stack szett
Ár: 16 700 Ft
17 580 Ft
Megtakarítás:880 Ft 5%
1 X
Crea-Bomb #
Crea-Bomb #
Scitec Nutrition
Íz:
Méret:
1 X
G-Bomb 2.0 500 gr.
G-Bomb 2.0 500 gr.
Scitec Nutrition
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

CREA-Bomb + G-Bomb

Crea-Bomb

A CREA-BOMB multi vektor mátrix elhozza számodra a fontos kreatinokat egy tasakban.

Így egy új támasz segítségével tudod bombázza az izomsejtjeidet és kõ keményen edzeni.

A képletünk komoly kutatómunka eredménye, amelynek köszönhetően keretbe foglalt kreatin rendszer alkalmazunk, Így a benne található kreatinok olyan összetételeket kötnek össze egymással, amelyek növelik hatásukat. A multi vektor Kreatin (kombónak) mátrix-nak köszönhetően jóval fokozottabb a kreatin hasznosulás, mint egy "normál" kreatin esetében.


  • Átfogó megközelítés egy kreatin szuper-mátrix megteremtéséhez!
  • Hat fejlett kreatin forma: trikreatin-malát és dikreatin-malát,MicronTec mikronizált kreatin-monohidrát,kreatin-etil-észter, kreatin-orotát, kreatin-glukonát!
  • Ízesített kreatin por cukor, kalóriák és aszpartám nélkül!
  • 1-2 adagos tasakos kiszerelés: precíz adagok maximális kényelem!

A CREA-BOMB egy vadonatúj kreatin porunk, amely egy hibrid koncepciót képvisel abban a termékben, hogy ez nem egy komplex kreatin formula(más jellegű hatóanyagok nincsenek benne),de mégis jóval feljebb van a sima kreatin pornál,hiszen a CREA-BOMB6 fajta fejlett kreatinból áll össze és ízesítve is van. Miért is nyelj krétaport? A legjobb csavar a sztoriban az, hogy mindezt olyan áron kapod meg, ami a régi, sima kreatin porokéhoz van közel és nem a komplex kreatin formulákéhoz! Tasakjaink az egyéni felhasználási módtól függően 1-2 adagot tartalmaznak.

A CREA-BOMB egyik alap vető koncepciója az, hogy miért is vegyél részt abban az eldönthetetlen, lezárhatatlan vitában, hogy melyik egyetlen kreatin forma a legjobb. Sokaknak más és más jön be, vagy több fejte is, amelyeknek elérhető előnyeik lehetnek (attól függően például, hogy milyen hasznos anyag van még a kreatinhoz kémiailag kapcsolva). A CREA-BOMB új izomsejt”szőnyegbombázó” kreatin formulánkkal egyszerre minden megoldódik. Multi-vektor mátrix-unkban szerepel trikreatin-malát és dikreatin-malát, MicronTec mikronizált kreatin-monohidrát, kreatin-etil-észter, kreatin-orotát, valamint kreatin-glukonát.

Adagolás:

Testsúlyod minden 15 kilogrammjára jusson 5 gramm kreatin naponta (fél tasak CREA-BOMB). Ezeket az 5 grammos adagokat a nap során elosztva vedd be, lehetőleg szénhidrátos étkezések előtt. A kezdeti 5-7 napos „feltöltési” fázis után naponta elegendő 5-10 gramm kreatint fogyasztanod a szintentartáshoz. Minden 5 grammos kreatin adagot minimum 400ml vizzel készíts el a megfelelő oldódás érdekében! A CREA-BOMB-ot bekeverheted a megfelelő mennyiségűfolyadékba reggel és így fogyaszthatod a szükséges rész-adagokat, egy napon belül nem lesz baj.


G BOMB (Super Glutamine Matrix)

A legjobb glutaminok egy mátrixban!

Nos, a táplálékkiegészítő cégek nem kívánhatnak maguknak annál nagyobb sikert és jobb élményt, mint amikor olyan mértékben "beüt" és összecseng a papíron, tudományos tudáson alapulva összeállított termék és a gyakorlati reakció a sportolók visszajelzéséből és vásárlási hajlandóságából lemérve, mint a G-BOMB esetében! Az önálló termékként egy ideje piacon lévő G-BOMB szuper-glutamin mátrix pontosan ilyen (többek között). Ezért mi sem volt természetesebb, hogy a komplexebb formulák fejlesztésekor ez a mátrix legyen az egyik, amivel felturbózzuk a termékeinket.

A G-BOMB nem más, mint a legjobb glutaminok egy mátrixban: acetilált, észterifikált, dipeptid és szabad aminosav glutamin formák. A legstabilabb és legmagasabb biológiai értékű glutaminok ezek, amelyek segítenek kiküszöbölni a sima L-glutamin több problémáját, ami miatt önmagában hatékonytalan testépítők és más sportolók számára.

Adagolás: Egy adagot 300 ml hideg vízzel keverj el és fogyassz el egyet edzés előtt 30 perccel, valamint rögtön edzés után is. A G-BOMB hasznos lehet a nap számos más időpontjában is, például lefekvés előtt.

A G-BOMB egy cukor- és aszpartám mentes formula!

Figyelem:

A dobozban nincs mérőkanál (a mérőkanál különben is csak körülbelüli mérésre jó), így az igazán pontos adagoláshoz egy grammpontos konyhai mérleg beszerzését javasoljuk.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-02-22
Hello!
A pakk képen a 308 grammos G-bomb van. De a csomagár arra enged engem következtetni, hogy az 500 grammosnak kellene benne lennie, máskülönben ez így nem érné meg.
Jól gondolom hogy 500 grammos? Ízei választhatók (esetleg külön is), vagy előre megszabott?

válasz
2012-02-23
500-as G-bomb van hozzá!

Vevővélemények