Builder Biceps Challange Stack (szett)

 / 5.0 2 vélemény
Scitec Nutrition Builder Biceps Challange Stack szett
Ár: 14 480 Ft
1 X
Jumbo Hardcore! 1,53 kg
Jumbo Hardcore! 1,53 kg
Scitec Nutrition
Íz:
1 X
Pow3rd! 2.0 25x7 gr.
Pow3rd! 2.0 25x7 gr.
Scitec Nutrition
Íz:
1 X
100% Creatine Monohydrate 500 gr.
100% Creatine Monohydrate 500 gr.
Scitec Nutrition
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Builder Biceps Challange Stack

  • Egy trió, amivel tuti feldobod az edzéseidet, és fejlődsz, mint a gomba
  • Egy trió, amihez már csak oda kell tenni magad
  • A trió, melyet egy szuper kihívás résztvevői használnak!

Lendület edzés előtt, töltöttség edzés után, ugrásszerű fejlődés már egy hónap alatt? Igen, ha odateszed magad az edzéseiden és a konyhában is, akkor a Builder Bicepsz Challenge Pack pontosan ezt nyújtja neked!

Mi is van a csomagban:

Tudjuk, hogy szereted az eszelős bedurranást, és azt, amikor csőlátással tudsz fókuszálni az edzésekre. A Pow3rd segítségével egy majdhogynem megy magától: nem pörget halálba, de szépen odarak edzésen, és olyan bőrrepesztő bedurranásban lehet részed, amit megemlegetsz... Ez pedig, egy olyan kihívás ideje alatt, mint a Builder Biepsz Challenge, különösen jól hangzik!

Tudjuk, hogy azt is szeretnéd, hogy ez a bedurranás a lehető legtovább tartson.... Nos, nyilván ez egy tünékeny dolog, de ha egész nap töltött állapotban vagy, és edzés után is azonnal pótolod, amit elvesztegettél edzésen, akkor valamivel közelebb kerülhetsz ehhez az álomhoz. A Jumbo Hardcore edzés után úgy visszatölt, hogy a korábban kegyelemért könyörgő izmaid szó szerint mindent megkapnak, amire csak szükségük van a fejlődéshez és regenerálódáshoz. Minőségi fehérje és szénhidrát, sok extrával - ez az, ami az izmaidnak kell! Emellett ott a kreatin-monohidrát, ami máig a leghatásosabb, legjobban érezhető, és legjobban kutatott kiegészítők egyike. A hatása szinte garantált, ráadásul nagyon hamar érezhető, és látható eredménye is lehet, ha megfelelően használod. Ez pedig egy kihívásnál

külön előny, hiszen ki ne akarna minél nagyobb fejlődést felmutatni adott idő alatt, ha képekkel is dokumentálja a dolgot? ;)

BRANDON CURRY

BRANDON CURRY
IFBB Pro, 2015 Toronto Pro 1. hely, 2013 Arnold Classic Brasil 1. hely
Team Scitec

Hogyan használd a Builder Bicepsz Challenge Stack-et?

A Jumbo Hardcore fő szedési időpontja az edzés utáni időpont. Ilyenkor tolj be egy teljes adagot. Amennyiben az étrended megkívánja, szedj egy adagot reggel ébredés után is. Ez azt jelenti, hogy ha nincsen reggel egy fehérjés-zabpelyhes turmixod, vagy egy tojásos-zabos lepényed, esetleg egy jó rántottád teljes őrlésű kenyérrel, akkor hadd szóljon a Jumbo HC!
A Pow3rd-t kifejezetten csak edzés előtt 30 perccel használd, és élvezd az ezt követő lendületet és bedurranást :) A kreatin szedésére külön cikket írtunk, melyet itt olvashatsz el: A kreatin szedése Builder-módra. Az ajándék Builder Shaker használatát pedig nem kell bemutatni :)

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-04-06
Sziasztok! Kaptam 2db email-t, amit hiányolok a teljes test edzés részletes kifejtése. Elnézést, hogy ide írtam a kérdésem. Üdv, Zoli.

válasz
2017-04-06

Vevővélemények

Minden darabja hasznos
2017-04-18
Kíváncsiságból ugrottam neki a bicepsz challenge-nek, mégis mit lehet elérni, ha az ember egy hónapig beleadja a maximumot. Az eredmény magáért beszél és ebben nagy segítség volt ez a stack. A jumbo íze finom, a kreatintól látványosan megnőttem (édesanyám meg is jegyezte, hogy már ne nőjek tovább) a powerd meg úgy fel pörget, hogy az edzéseim szuper intenzívek lettek. (hátránya, hogy az edzés végén nem múlik el a hatás és mivel este 8 felé járok edzeni később nehezen tudtam elaludni). A shaker pedig egy nagyon jó kis ajándék tőletek. Nekem már van három belőle, de mindegyiknek megvan a helye.