Buzz Kezdő Stack 1. (stack)

 / 4.5 2 vélemény
Protein Buzz Buzz Kezdő Stack 1. stack
Ár: 17 500 Ft
20 590 Ft
Megtakarítás:3 090 Ft 15%
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Ehhez a termékhez nem tartozik leírás.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-08-15
Üdv! 16 éves, 175cm, 63kg vagyok.Egy éve nyáron kezdtem el edzeni azt a nyarat végig edzettem,ezen a nyáron is végig edzettem a köztes időszakban hétvégi edzéseket tudtam csak megoldani kevés táplálékkiegészítővel. Az idei nyáron szedtem táplálékkiegészítőket névszerint:
-Nitro Pure whey gold
-Carbox
-100%creatin mono
-one a day vitamin
Már a téli tömegnövelésen gondolkoztam és nem tudok düllőre jutni, mégpedig abban hogy tejsavó+szénhidrát creatin és vitaminnal kiegészítve vagy inkább egy komplex tömegnövelőt válasszak mint a Jumbot.

válasz
2018-02-05
Szia!

Szerintem jobban jársz a tejsavófehérje-gyors szénhidrát kombóval...

sajnos kevés tömegnövelő van, amely elegendő fehérjét tartalmaz, és emellett kreatinmentes, illetve olyan extra hatóanyagokat sem tartalmaz, amelyekre a Te korodban speciel nem sok szükség van.

A kérdést gondolom nem véletlenül tetted fel ehhez a stack-hez, tehát ha ebben gondolkodsz, ez egy nagyon jó megoldás lehet számodra. :)

Vevővélemények

Ajánlom kezdőként
2015-08-19
2hete kezdtem az edzést ezzel a stack-el, plusz estére egy Promixre ruháztam még be. 185cm 62kg-val kezdtem, most már 65kg vagyok. Nyilván rendben van a kaja is ;) csak ajánlani tudom! Fehérjétől + szh.-któl edzés után is simán tudok még kajálni, pedig 2szeres adagot iszok akkor...