Tribooster + Creatine PH-X (szett)

 / 4.0 2 vélemény
BioTech USA Tribooster + Creatine PH-X szett
Ár: 7 880 Ft
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

TRIBOOSTER

SZAPONINBAN GAZDAG, NAGY DÓZISÚ TRIBULUS TERRESTRIS TABLETTA.

1 ADAGBAN:

A Tribooster nagy dózisú Tribulus terrestris tabletta, azoknak a legelszántabb férfi sportolóknak, akik extra segítséget szeretnének kapni erőnléti céljaik eléréséhez. A Tribooster szteroidmentes. Az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

Napi egy tabletta, folyadékkal.

Creatine pH-X

PUFFERELT KREATIN FORMULA NORMÁL MÉRETŰ KAPSZULÁKBAN.

1 ADAGBAN:

  • 1500 mg pufferelt kreatin

Fedezd fel a kreatin erejét, ha fokozni szeretnéd teljesítményedet a rövid, sorozatos, nagy intenzitású gyakorlatoknál! A napi 2 adag Creatine pH-X 3000 mg pufferelt kreatint tartalmaz. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el.

Felhasználási javaslat:

Naponta 4-6 Creatine pH-X kapszula. Reggel 2 kapszula éhgyomorra. Fogyassz két kapszulát 80 perccel edzés előtt, a másik kettőt pedig 20 perccel edzés után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-03-25
Szia! Ha nem tudom edzés előtt be venni 80 perccel a 2 kapszulát, akkor edzés után mehet a 4?
Köszi!

válasz
2014-03-26
Szia,

akkor vedd be 60 perccel előtte, vagy 40-el, de ne utána. Miért nem tudod bevenni? Ha teszem azt melóból mész edzeni, akkor is megvan a lehetőséged, hogy elviszed ezeket magaddal, vagy igazából bárhonnan mész is, megoldható.

Vevővélemények

Megérte kipróbálni.
2015-09-05
Kíváncsiságból vettem, jó volt az ár/érték aránya. Talán a második hétnél jártam és jelentős fejlődést produkált erőszintben, nagyobb súlyokkal többet tudtam kihozni magamból. Bár ha jól rémlik a Tribooster-nek borzasztó íze van :D egyébként minden más pozitív.