Pro Gainer (5 kg)

 
Pro Nutrition Pro Gainer 5 kg
Ár: 13 900 Ft
Egységár: 2 780,00 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRITION PRO GAINER

A Pro Gainer 30 % ultra és mikro-szűrt gyors felszívódású fehérjét és lassú felszívódású kalcium kazeinátot tartalmaz. A Pro Mass továbbfejlesztett változata. A terméket kitűnő minőségű izomtömeg építésére szánták, ezért kreatin monohidrátot, glutamint és taurint is tartalmaz – minden egyes összetevőnek határozott szerepe van a sejt volumenizálásában.

A Pro Nutrition Pro Gainer tömegnövelő egy komplex proteinkészítmény, sejttérfogat-növelőkkel, aminosavakkal. Azoknak ajánljuk, akik gyors, tiszta izomnövekedést akarnak elérni rövid időn belül maximális sejttérfogat-növelő hatással.

A Pro Nutrition Pro Gainer tömegnövelő kétféle proteint (tejsavó és kazein) és extra hozzáadott kiegészítőket tartalmazó komplex izomtömeg-növelő készítmény alacsony zsírtartalommal. A Pro Nutrition Pro Gainer fehérjéi (30 gramm 100 grammban) magas arányban tartalmazzák a lassan és a gyorsan felszívódó eszenciális aminosavakat.

Hozzáadott Ultrapure Creatine Monohydrat található benne, ami jelentős erőnövekedést eredményez. A kreatin részt vesz az energiatermelésben. A kreatin a testépítők számára páratlan táplálékkiegészítő. Rekordidő alatt növeli a száraz izomtömeget, javítja a teljesítményképességet és az energiaszintet, gyorsítja a regenerálódást.

Fontos összetevői között található az L-glutamin, ami növeli az erőnlétet, anti-katabolikus és izomtömeg-növelő hatásáról ismert. Az Ultrapure Creatine és az L-glutamin vízmegkötő képessége már ismert, mértéke határozza meg az izomzat teltségét és volumenét. Tartalmaz még taurint, melynek biológiai hatása többek között a sejtméret, illetve a zsírmentes izomzat növelése. Növeli továbbá az izomzat glikogénraktározó képességét. Szénhidrát része összetett maltodextrint és egyszerű dextrózt tartalmaz, ami nem okoz testzsírgyarapodást.

Az Ultrapure Creatine, az L-glutamin és a taurin együttes alkalmazása átütő siker egy még nagyobb fizikum elérése érdekében. Együtt alkalmazva hatásuk összeadódik.

Felhasználási javaslat:

Keverj a Pro Gainer tömegnövelő termékből 2 adagolókanál (70 g) terméket vizzel vagy tejjel. Napi 2 adag fogyasztása ajánlott.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-11-26
Hello!
Ha reggel edzek, akkor hogyan osszam el a 2 adagot?
Köszi!

válasz
2013-11-27
Szia!

A gyártó által ajánlott adagolást hagyd figyelmen kívül, ezt a tömegnövelőt kizárólag edzés után fogyaszd, máskor ne. Edzések után 2 adag tekintendő egy komplett adagnak, ennyi már elegendő fehérjét, és bőséges mennyiségű szénhidrátot biztosít szinte bárki számára.

Vevővélemények