Mass Gain (2,25 kg)

 / 4.5 4 vélemény
Nutrend Mass Gain 2,25 kg
Ár: 7 900 Ft
Egységár: 3 511,11 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Nutrend Mass Gain

Nutrend MASS GAIN harmadik generációs tömegnövelő egy tejsavóproteinen alapuló, alacsony kalóriatartalmú sejttérfogat és izomtömeg-növelő termék, válogatott fehérje forrásból (20%) és összetett szénhidrát tartalommal. A komplex szénhidrátokat különféle szénhidrátok, maltodextrin, glükóz és fruktóz alkotják. Összetétele miatt bátran lehet bármilyen sportolónak ajánlani, aki gyors és minőségi izomtömeget szeretne elérni rövid időn belül.

Hozzáadott BCAA, L-Glutamin, Kreatin Monohidrát, Inulin (bélflórára gyakorolt kedvező hatás), Taurin és emésztést segítő Bifidusz kultúrát, valamint Vitamin premixet tartalmaz.

Anabolikus hatása miatt kíválóan alkalmas, az izomtömeg védelmére, az elvesztett tápanyagok pótlására, az edzés előtt és után a szervezet energiával való feltöltésére.

A Nutrend Mass Gain a sikeres Winner 14 tömegnövelő továbbfejlesztett változata. Mindazoknak ajánlott, akiknek aktivitásuk több energiakifejtést feltételez (leginkább a kezdő, a testépítéssel most ismerkedő sportolóknak, valamint azoknak, akik rövid időn belül drasztikusan szeretnék növelni izomtömegüket).

Az új Nutrend Mass Gain tömegnövelő a legmodernebb eljárással készült tejsavó proteinen alapuló, hatékony izomtömeg-növelő készítmény, amely megfelelő mennyiségű kalóriabevitelt biztosít a sportolók számára, ezáltal elősegíti az izmok és az erő növekedését, valamint anti-katabolikus hatású, megakadályozza az izomleépülést. A tömegnövelés alapja ugyanis a megfelelő szénhidrátbevitel. Ennek hiányában a szervezet a fehérjékből próbálja pótolni a szükséges energiát.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Megéri!
2015-10-28
Féltem az ízétől és attól is hogy mennyire oldható, de nem kellett csalódnom! A vaníliás kifejezetten finom, vízzel keverve is kellemes lágy íze van. Vízben és tejben is könnyen csomómentesre lehet rázni a shakerben, és a várakozásokkal ellentétben nem telít el. Nagy szénhidrát tartalma ellenére is az edzés utáni adagot követően 1 órával már simán tud enni az ember:)


Ár/érték arányban kiváló!!!