Compress B.I.G. (0,9 kg)

 
Nutrend Compress B.I.G. 0,9 kg
Ár: 5 490 Ft
Egységár: 6 100,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Nutrend: Compress B.I.G.

Fehérje-szénhidrát keverék, mely egyedi össztevőket tartalmaz - használata edzés utáni vagy reggeli időpontban javasolt. A termék alapját a NitroPeptide Protein Blend és a szénhidrát alapú izomaltulóz (Palatinose™) adja - ugyanannyi energiát ad le, mint az egyszerű glükóz, de nem okoz szükségtelen vércukorszint emelkedést. Hozzáadott vitaminokat, ZMA-t és Inulint is tartalmaz.

Alkalmazás:

Sportolóknak, akik izomtömeg és erőszint növekedésre vágynak, főleg ha már ezekben más legális termékek nem segítenek!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-08-21
Jó napot, első célom hogy hízzak.. jelenleg 60 Kg vagyok, és akármennyit eszek ez nem megy feljebb, gyors az anyagcserém, a Compress B.I.G. segítene felszedni pár kg-ot?

válasz
2018-02-05
Szia!

Kíváncsi lennék, pontosan hogyan épül fel az étrended. Alapvetően ettől függ a súlyod gyarapodása, egy olyan termék, mint a Compress B.I.G. is legfeljebb egy kis mértékű és átmeneti tömegnövekedést eredményezhet, ha marad minden más a régiben. A megoldást az étrendedben kell keresni, valószínűleg sokkal több minőségi tápanyagra van szükséged, mint gondolod. Önmagában egy ilyen termék nem fog megoldást jelenteni sajnos... klikk ide: A tömegnövelő étrend alapjai
Alapismeretek bővebben: A Sárga Kapszula letöltése

Vevővélemények