Mutant Mass (6,8 kg)

 / 4.3 15 vélemény
Mutant Mutant Mass 6,8 kg
Ár: 21 990 Ft
Egységár: 3 233,82 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Mutant Mass

A LEGHATÉKONYABB TÖMEGNÖVELŐ, AMI VALAHA IS PIACRA KERÜLT

AMutant Mass kétségkívül a leghatékonyabb és legkomplettebb tömegnövelő formula a piacon! A Mutant Mass egy hosszú kutatómunka eredménye, melynek során egyetlen cél lebegett a szemünk előtt - egy olyan formula megalkotása, mely annyi izmot pakol rád, amennyi csak emberileg lehetséges!

A TÖKÉLETES FEHÉRJE MÁTRIX

A Mutant Mass minden egyes adagja 52 gramm izomépítő fehérjét tartalmaz, 10 komplett fehérjeforrás keverékeként! A különböző fehérje források eltérő és változatos tulajdonsággal rendelkeznek, melyek kombinálása révén kiaknázhatjuk e források változatos előnyeit. A Mutant Mass 10 eltérő forrásra épülő fehérje-mátrixa stabil és állandó aminosav ellátást biztosít. Ez a speciális fehérje mátrix biztosítja mind az azonnali, mind a hosszantartó és folyamatos aminosav ellátást, mely az izomépítés elsőszámú és megkerülhetetlen szabálya!

A MUTANT MASS ELŐNYEI:

  • 10 eltérő forrásra épülő multifunkcionális fehérje mátrix
  • 52 gramm fehérje adagonként!
  • Clean-Carb viaszos kukoricakeményítő kivonattal (waxy maize)!
  • Lipo-Therm Sport Oil mátrix közepes szénláncú trigliceridekkel (MCT)!
  • Intrasorb-5 kolosztrummal és fahéjjal!
  • Tökéletesen instant és pokolian finom íz!

Fogyasztása:

Naponta 1 adag (260 g=4 adagolókanál), vízben oldva.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-01-17
Sziasztok. A kérdésem az lenne,hogy ezt a tömegnövelőt jó ötlet lenne-e úgy szedni,hogy edzés napokon reggeli után fél adag és edzés után (Esti órák) a másik fél adagot + mellé edzés után Protein Power-t, mert jelenleg ez áll rendelkezésre. És a shakerben a kettőt összekeverni megoldható-e egyszerre? Az íze ugyanaz. Köszönöm.

válasz
2018-02-05
Szia!

Reggel menjen a Protein Power és edzés után a Mutant Mass. Ne rontsd el a Mutant jó minőségű fehérje tartalmát a Protein Powerrel.

Vevővélemények

2019-09-01
Egy triplacsokisat rendeltem gondoltam hátha jó lesz a BioTech után egy kis ujdonság, hát nem lett az. Az íze nagyon rossz volt, keserű volt valamiért. Orrbefogva ittam hogy lemenjen és ne érezzem az ízét. Most újra inkább BioTechet vettem.